Underbaraste

Mmm, jag har nog hittat världens underbaraste. Jag känner mig så vuxen, så mycket jag, när jag är med honom och jag tänker aldrig utan orden bara kommer ändå, och han tycker att jag är vis och jag vet inte vad. Förra veckan var jag ute på "date" den första riktiga kan tilläggas, insåg jag så här i efterhand. Först gick vi till parken och satte oss på berget och pratade i solnedgången. Sen var vi och åt middag på kinaresturang, det var så vuxet, tänka att vara ute med någon som beställde öl liksom och jag åt hela middagen med pinnar vilket jag är mycket stolt över. Efter middagen gick vi på filmfestival och satt där hand i hand i mörkret och njöt av fina äventyrsfilmer av alla de slag. Sen cyklade vi hemåt i natten och blev kvar en bra stund i Rydsskogen för att säga godnatt. Det var en helt underbar kväll tycker jag.

Kvällen efter skulle jag för första gången få se hur han bor och blev bjuden på te och mys i hans soffa. En fin kväll det också som blev lite sen för min del med skola tidigt dagen efter, men vissa saker kan man faktiskt ta.

Helgen tillbringades utan honom, 30 mil norrut hos mamma och pappa, det var skönt att komma hem och vila lite. Träffa alla underbara djur och bara ta det lugnt. Det var en fin helg med ett mycket sorgligt slut. Den äldsta kaninen i familjen, i våras fyllde han sju år, blev plötsligt dålig och dog på söndagkvällen. Det var något mycket oväntat, men tyvärr är det så livet kan vara ibland.

Det Positiva: Underbaraste
Det negativa: Döden är närvarandeMinnen som kommer följa med oss livet ut är vad vi har kvar.Over and Out

Musik i natten

Ännu en helg tillbringades i skogen. Denna gång med en massa okända människor och så den fina mysis, som fortfarande är lite hemlig, men ändå inte. Var väldans trevligt att vandra i tillsammans i höstskogen, men måste börja lära mig att läsa signaler lite mer. Stod vid busshållplatsen och fixade allt inför vandringsstarten och så går han en bit bort och ställer sig mot väggen. "Jaha ja, gick han dit, varför då?" sen tittar han på mig en stund och kommer tillbaka, "hallå, jag ville ju att du skulle komma till mig så vi kunde kramas" aha, men vad trevligt, så gör vi.... men tror att jag blev bättre redan under helgen så det ska nog fungera. Är dock lite orolig att jag ska bli för klängig, men som tur är har vi ju våra egna liv, så det är nog inte någon större risk att vi tröttar ut varandra.
Är i allafall mysigt att ha någon att hålla i handen ibland och någon som ordnar med ryggsäcken när den sitter fel, ja bara någon att krama gör att det känns så mycket lättare att vandra vidare.
På kvällen var det lägereld och musik under en stjärnklar himmel, väldigt fint. Sedan var det sovdags i vindskydd, också mysigt och när jag frös blev jag nedbäddad under en extra filt av mysis och då somnade jag och sov så gott. Morgonen var också mysig, vi packade ihop och donade och så gick jag iväg en sväng i skogen för att så att säga "uträtta behov" och när jag kom tillbaka så tittade han på mig och sa: "du kan ju inte bara försvinna så där..." och kramar igen, jag hade varit borta i max fem minuter... känner mig så ompysslad och omtyckt, men tycker ändå inte att det blir för mycket. Det är bara härligt!

Lite trött är jag dock efter helgens äventyr, det är tungt att gå så långt som vi gjorde även om det var väldigt kul. Fick också chansen att krypa i grottor, fina mysiga grottor som jag måste besöka igen för en närmare titt. Östergötland blir bara vackrare och vackrare ju mer jag ser av det, otroligt vad mycket det finns att se också. Undrar om jag någonsin kommer bli mätt.

Det Positiva: Du
Det Negativa: Myggor som äter människor.

Din arm runt min midja, dina händer ovanpå mina..

Over and Out

Jag <3 Dig

Veckan har gått så otroligt fort. Den första halvan bara väntade och längtade jag till torsdagen då jag äntligen skulle få träffa mysis. Så kom då torsdagen och när jag får se honom så bra hoppar det till i magen och jag blir så glad. Sedan gick vi runt hela kvällen bland träd och djur och bara hade det mysigt. Det kändes så fint, så okomplicerat och jag gick där med ett kontant leende, jag kunde inte låta bli, han var ju där med mig, precis som jag längtat efter hela veckan. Det blev så mycket mer än vad jag någonsin trodde att det skulle bli.

Över till något helt annat, var och jobbade kväll igen, tillsammans med den arbetskamrat jag gillar mest. Han fixade gratis korv i mitten av arbetspasset, väldigt trevligt. Han vill att jag ska jobba mer så att det finns några normala personer han kan umgås med. Det känns som om jag har en vän där som verkligen inte var väntad. Han är så annorlunda mot alla andra vänner jag har och kanske är det det som gör honom så speciell.

Så mitt liv ser inte så illa ut numera. Det var ett tag för inte så länge sedan som jag var så långt nere på botten, men nu är jag tillbaka på en nivå där jag trivs. Här tänker jag stanna och ska verkligen lära mig att uppskatta det jag har.

Det Positiva: Tillsammans du och jag.
Det Negativa: Plugga, jobba, sova.

Dina ögon som ser in i mina och våra läppar möts i mörkret.

Over and Out

Äventyr i Skånska berg

Äventyr att rapportera. For från Linköping vid ett på fredagen, söderut, genom smålands mörka skogar. Var framme nästan först av alla och byggde vinskydd. Det blev vackert blått och lagom stort, speciellt som vi byggde ihop oss med restan av Östergötland och Sörmland plus att vi fick lite skånska gäster också. Hade lite trevligt mys vid elden som sedan fortsatte i vindskyddet. Lite oväntat, men inte ovälkommet upptäckte jag. Plötsligt kändes allt så himla bra, tror aldrig att det känts riktigt så här förut. Sov inte så mycket på natten, låg bara och myste och hörde på regnet som smattrade och vinden som slet i pressen.

Morgonen tillbringades i sovsäcken, ätandes frukost. Det absolut bästa sättet att inta mat kan tilläggas. Förmiddagen var det grottutforskning, det var kul, men min energi tog slut så det blidde ingen klättring under eftermiddagen, då slappade jag bara och tittade på kor. På kvällen lagade vi finmiddag på sormkök och fixade chokladpudding som smarrig efterrätt. Sen var det mystaime vid lägerelden ibland som även denna natt blev mys i vindskydd större delen av natten, dock lite mer sömn än tidigare. Sen åkte vi hem ganska så tidigt, alltid folk som ska passa tider hit och dit. Trevlig biltur sittandes brevid mysis <3

Jag bara går omkring med ett konstant leende nu mer. Ibland så bara kommer jag på mig själv med att tänka jobbigt komplicerande tankar, men de flyger lätt vidare. Väldigt bra distration måste jag säga. Det var inget jag planerade eller tänkte så mycket på heller. Det bara hände och det känns så naturligt, inget framfantiserat av mig i förväg, utan bara lätt och enkelt. Det kanske inte kommer att förbli så, men jag tänker passa på att njuta nu och inte försöka tänka fram olika vägar man kan gå härifrån.

I övrigt är jag fortfarande trött, men tycker att det börjar ge med sig. Kanske är det bara en illusion eftersom jag tänker en massa glada tankar, men vaddå, man får väl och njuta av det också.

Det Positiva: En hand i min och läppar som möter mina
Det Negativa: Fortfarande trötthet


Dina armar omkring mig då vi sittter vid elden, ger mig trygghet och glädje.

Over and Out

Packningsoptimist

En vecka av längtan är snart till ända. En vecka som gått försvånansvärt fort, dagarna bara flyger förbi och jag hinner nästan aldrig uppnå de mål jag satt upp. Nu är den snart över och äventyret börjar i morgon. Har ikväll kommit till den insikten att jag, inte som min faster är en tidsoptimist, utan en packningsoptimist. Vill ha med mig så mycket på resan, jag menar, det kan ju faktiskt hända att jag behöver det. Sedan återvänder man hem och upptäcker att man kanske använde hälften av det man tog med sig. Jag är dock övertygad om att om jag inte tagit med mig det så skulle det ha behövts.

Nu väntar bara en natt, som förhoppningsvis innehåller tillräckligt med sömn, innan det är en förmiddag i skolan och därefter far vi. Hoppas för guds skull att vår chaufför skör så att man blir sjösjuk som tidigare resor. Kanske ska erbjuda mig att köra, eller övertyga någon annan.

Igår hade jag en riktig hemma-spa kväll. Det var superskönt att bara ta det lugnt och sköta om sig själv. Måste göra det oftare, kanske kan det ge mig den extra energi jag så gärna vill ha. Hoppas också på att helgen ska bli en energikick i rätt riktning, men det återstår att se. Rapport kommer.

Det Positiva: spa-kväll
Det Negativa: Ouppnådda målOne family under the sun

Over and Out

RSS 2.0