Jag <3 Dig

Veckan har gått så otroligt fort. Den första halvan bara väntade och längtade jag till torsdagen då jag äntligen skulle få träffa mysis. Så kom då torsdagen och när jag får se honom så bra hoppar det till i magen och jag blir så glad. Sedan gick vi runt hela kvällen bland träd och djur och bara hade det mysigt. Det kändes så fint, så okomplicerat och jag gick där med ett kontant leende, jag kunde inte låta bli, han var ju där med mig, precis som jag längtat efter hela veckan. Det blev så mycket mer än vad jag någonsin trodde att det skulle bli.

Över till något helt annat, var och jobbade kväll igen, tillsammans med den arbetskamrat jag gillar mest. Han fixade gratis korv i mitten av arbetspasset, väldigt trevligt. Han vill att jag ska jobba mer så att det finns några normala personer han kan umgås med. Det känns som om jag har en vän där som verkligen inte var väntad. Han är så annorlunda mot alla andra vänner jag har och kanske är det det som gör honom så speciell.

Så mitt liv ser inte så illa ut numera. Det var ett tag för inte så länge sedan som jag var så långt nere på botten, men nu är jag tillbaka på en nivå där jag trivs. Här tänker jag stanna och ska verkligen lära mig att uppskatta det jag har.

Det Positiva: Tillsammans du och jag.
Det Negativa: Plugga, jobba, sova.

Dina ögon som ser in i mina och våra läppar möts i mörkret.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0