Musik i natten

Ännu en helg tillbringades i skogen. Denna gång med en massa okända människor och så den fina mysis, som fortfarande är lite hemlig, men ändå inte. Var väldans trevligt att vandra i tillsammans i höstskogen, men måste börja lära mig att läsa signaler lite mer. Stod vid busshållplatsen och fixade allt inför vandringsstarten och så går han en bit bort och ställer sig mot väggen. "Jaha ja, gick han dit, varför då?" sen tittar han på mig en stund och kommer tillbaka, "hallå, jag ville ju att du skulle komma till mig så vi kunde kramas" aha, men vad trevligt, så gör vi.... men tror att jag blev bättre redan under helgen så det ska nog fungera. Är dock lite orolig att jag ska bli för klängig, men som tur är har vi ju våra egna liv, så det är nog inte någon större risk att vi tröttar ut varandra.
Är i allafall mysigt att ha någon att hålla i handen ibland och någon som ordnar med ryggsäcken när den sitter fel, ja bara någon att krama gör att det känns så mycket lättare att vandra vidare.
På kvällen var det lägereld och musik under en stjärnklar himmel, väldigt fint. Sedan var det sovdags i vindskydd, också mysigt och när jag frös blev jag nedbäddad under en extra filt av mysis och då somnade jag och sov så gott. Morgonen var också mysig, vi packade ihop och donade och så gick jag iväg en sväng i skogen för att så att säga "uträtta behov" och när jag kom tillbaka så tittade han på mig och sa: "du kan ju inte bara försvinna så där..." och kramar igen, jag hade varit borta i max fem minuter... känner mig så ompysslad och omtyckt, men tycker ändå inte att det blir för mycket. Det är bara härligt!

Lite trött är jag dock efter helgens äventyr, det är tungt att gå så långt som vi gjorde även om det var väldigt kul. Fick också chansen att krypa i grottor, fina mysiga grottor som jag måste besöka igen för en närmare titt. Östergötland blir bara vackrare och vackrare ju mer jag ser av det, otroligt vad mycket det finns att se också. Undrar om jag någonsin kommer bli mätt.

Det Positiva: Du
Det Negativa: Myggor som äter människor.

Din arm runt min midja, dina händer ovanpå mina..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0