Att renovera

Renovering så kul, så svårt och tar minst tre gånger mer tid ä beräknat. Men fint blir det i slutändan. Lite bilder på sovrummet kommer här:
 
 
 

 
Blir bild på slutresultatet när vi städat och fixat i ordning sänggaveln.

Ove and Out

Att ta nya tag

Jag ska försöka mig på det här med att mobilblogga mer, men längre inlägg orkar jag inte med att skriva då. Laptopen gick i graven för en månad  sedan och någon ny ska införskaffas tror jag, inte riktigt säker, kanske en platta som man kan köpa till ett tangentbord till. Bloggmaterial finns i form av många bilder i mobilen från renoveringsveckorna som övergick i flyttveckor och fixveckor. Deadline är till nu på lördag då vi ska ta imot besök av vännerna från Linköping, vi kommer hinna, men det blir inte mycket tid över till annat.
 
Att drömma som sol
 
Maxim har fortsatt ta det lite lugnt, har träning på onsdag så tanken är att sparka igång oss lite lagom till dess. Idag har vi julpyntat stallet lite och igår hade jag och Maxim mysdag med fix och tömkörning. Onsdag till fredag denna vecka var jag i Holland med jobbet och fick för första gången vara med på möte inom EU-nätverket. Intressant och spännande, men helt slut blev jag av det också. Kroppen är inte helt hundra, men jag hoppas jag kan hålla i två veckor till innan det blir semester fram till 7 januari. Full fart med andra ord, men mobilblogga ska jag som sagt försöka förstå mig på.
 
Det Positiva: Snart har vi en awsome lägenhet
Det Negativa. Att känna sig sjuk och orkeslös
 
Going home to the place where I belong
 
Over and Out

RSS 2.0