Måluppfyllnad 2015

Här finns inlägget om målen jag satte för 2015
 
Tja, dressyrmålen som var 60% i LB och debutera LA känns ju långt borta även i dagsläget, högt ställda mål som vi kommer att uppnå i framtiden med hjälp och stöttning, men jag ser det inte som ett mål detta år heller.
Regelbunden träning har det blivit i alla fall under hösten och det är en nödvändighet för att ta oss framåt. Sitsen har det fokuserats en del på, framförallt har jag analyserat mer än tidigare, men mycket jobb återstår. Mattens coreträning blev lyckad och även Johan hängde på och det är väldigt roligt att träna tillsammans. Fokuset på Maxim har för det mesta varit bra, han fick lite vila under nov-dec under renovering och flytt, men istället försökte jag rida mycket under jul-nyår då han normalt brukar ta det lugnare.
Vi blev knappast bättre på att tävla, men bättre på att hålla den plan jag satt upp inför framridning bland annat. Kanske är det fel plan, vad vet jag, men en plan finns det, nu ska det "bara" plockas med in på banan också.
Matten har hittills inte vågat högre än 50, men vi jobbar vidare på det. SUFF hade dåligt med aktiviteter som passade oss, vi hoppas på bättre möjligheter under detta år. Två Bruks blev det under hösten, mycket lyckade. Segesta ligger och nosar i framtiden, men det återkommer vi till när allt är spikat och klart och förmodligen när träningen är genomförd.
 
Målbild Foto Sanna Svensson
 
På det personliga planet har den obokade månaden för det mesta fungerat och lite nya böcker har det faktiskt blivit. 
 
Att inte nå sina mål är såklart lite tungt, men jag försöker fokusera på de bra bitarna och helt enkelt jobba vidare med det vi inte nådde. Framstegen på bruksbanan visar mig att vi kommer att nå resten av målen om vi fokuserar och kämpar för det. Och att övervinna rädslan för bryggan krävde träning och stöd från Johan, mamma och pappa, så resten kommer inte heller att gå av sig själv. 
 
Men det kommer att gå
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0