Höstritt

En typisk höstdag idag kändes det som. Strålande sol, vilket var ett stort plus, men till det ganska mycket blåst. Planerad uteritt var det och så blev det också, även om jag var lite tveksam till all vind som brukar göra herr Gul lite smått upprörd.
 
 
Nåja, vi tog på fina blå mössan och hoppades på det bästa helt enkelt. Som jag trodde blev det ganska spänt redan från början, mycket var helt fel i Maxims värld denna dag kan vi säga. Folk hade plockat fram saker på sina gräsmattor som absolut inte skulle vara där, många som var ute och pysslade i söndagssolen också så mycket man kunde bli upprörd över. Vi tog oss förbi det mesta utan större problem, skritt och trav grusvägen bort. Hoppade av då det kom en bil bakom oss, den är bra den vägen för att det finns många bra platser att ställa sig på sidan om och låta bilarna passera, inga problem. Vi promenerade en bit sedan, hade ändå planerat att gå på asfaltsvägen och vi var ganska nära den ändå. Travade lite sedan på en till grusväg och undersökte sedan om den lilla hoppstigen var framkomlig, men tyvärr var större delen ett kalhygge numera. Tråkigt, men sådant är livet, tur att det förhoppningsvis ska bli en ny hoppstig närmare stallet snart, bara jag tar mig dit och fixar lite grenar så.
Sedan vi red hemåt igen, tog en avstickare på gräsvägen och travade lite mer och kom tillslut hem välbehållna. Ganska skönt när man få bra turer, trots spändhet och bilar så tog vi oss igenom det och jag tycker att jag hanterade det hela relativt bra.
 
Maximen fick gå ut i blåsten igen och slippa flughuvan för första gången på flera månader, förhoppningsvis har han inte allt för svullna ögon när jag kommer imorgon, men det får vi se. Jag åkte hem och satt på tv:n och fick se fälttävlanslaget ta EM-silver i lag, mycket kul, såg terrängen igår också och det var mycket spännande, så kul att de direktsänder kan jag bara säga. Vettiga tider så man har en möjlighet att se också.
 
Det Positiva: Sol
Det Negativa: Trötthet
 
Going on
 
Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0