Grå pärla

Igår var det en stor dag i våra liv, innan jag åkte ut till stallet åkte jag nämligen och hämtade hem en alldeles egen transport. Jag har spanat nu i någon månad och varit iväg och kikat på några stycken. Till slut så lyckades jag hitta en inte alls långt härifrån till ett vettigt pris. Så igår åkte jag och hämtade hem den grå pärlan som jag döpt till Berit (min bil heter Bengt så tyckte det passade bra och ett namn måste man ju ha så det så). Det är en Thule från 2007 så inte jättegammal och  i fint skick, jag hoppas på att Maxim ska trivas med den, den har allt som den förra transporten hade så det kommer nog att bli bra.
 
Idag så var det strålande väder så jag passade på att för en gångs skull följa veckoplaneringen och ta cykeln! Vilket i och för sig resulterade i ännu en 13-timmars dag innan jag kunde sjunka ner i soffan igen, men, men ibland är det värt det.
 
 
Uteritt stod på schemat och vi höll oss på stubbåkern idag, travade en hel del och Maximen blev lite svettig, mig rann det om som vanligt. Fin kvällsol och relativt koncentrerad häst, ibland blir han lite distraherad av saker som händer långt bort i fjärran och jag når inte riktigt fram till honom, men bitvis gick han riktigt fint. Nu gjorde vi så att vi red fram till vägen och sedan vände vi och red tillbaka, blev lite längre på det viset och så utmanade vi inte ödet mer än nödvändigt, tänkte jag skulle promenera runt med honom på söndag efter tävlingen, kan nog vara lite lagom. När vi kom hem så fick han nosa på nya transporten, tror att han godkände den och sedan så gick vi över bron några gånger också.
 
 
Tjoho!
Han fick stå inne en stund och äta medans jag städa transporten och förberedde inför helgen och ställde in bommarna så han kan åka brett och så, blev mycket bra. Sedan blev jag kvar ytterligare en stund och gjorde rent vattenkaret i hagen och fixade lite i stallet. Vips så var det nästan mörkt och jag styrde cykeln hemåt med mamma i telefon. Snart blir det dags att gå och sova, ska försöka vara tidigt på jobbet imorgon.
 
Det Positiva: Härliga ridturer
Det Negativa: Dåligt med mat
 
Sunshine in my heart

Over and Out
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0