The weekend

Jo, inte är det lätt alltid att få ihop sitt liv, i allafall inte om man vill hinna med allt som man faktiskt vill göra.
I lördags så hade jag fixat hjälp med Maximen, han fick en vilodag och jag åkte iväg på möhippa. Rolig dag med Linedance, Go-kart, fika, socker, spa och god middag, men trött blev man eftersom vi ändå höll igång från rätt så tidigt. Cykeln fick ju också tjänstgöra en del då bilen ju gått sönder.
 
Söndagen var det strålande sol, ganska blåsigt och en trött matte som kämpade sig ut till stallet till 12-snåret på sin röda lilla trogna cykel. Jag fick skjuts hem sedan så egentligen är det inte synd om mig alls. I stallet träffade jag på min kusins flickvän som är medryttare på en häst i stallet, hon skulle också rida ut så vi gjorde sällskap med henne och den vita arabdamen. Satte på huva på Maxim då det som sagt var lite blåsigt och så gav vi oss ut en sväng runt fältet. Det gick bra, han skötte sig himla fint, men verkade lite seg till och med, undrar om fällningen kommer igång snart och det är det som spökar? Fick till och med driva galoppen på hemvägen vilket inte är det vanliga. Nåja, han klarade hela rundan med bravur och reagerade inte nämnvärt på något, trots att vi fick gå förbi en massa kogödsel som de dumpat i en jättehög på vallen. Johan kom och hämtade mig sedan och så åkte vi på lunch hos hans pappa, hann med att gå en snabbis på hästloppisen som var i stallet också, men inga pengar var med. Bytte några ord om att Maxim får gå utan täcke numera och så pratade jag med en av det tilltänkta hästvakterna under min resa, så nu ska vi försöka få ihop en tid denna vecka så hon får testa Maxim och så ser vi om hon är intresserad. Tror det kommer bli superbra!
 
Igår var jag ledig, så cyklade ut till stallet, tömkörde utan någon bra känsla, mest att vi blev lite sura på varandra, vilket var tråkigt, men, men, får se om det känns bättre att rida senare i veckan. Mockade och fixade mat till två hästar och så cykla hem igen för att försöka felsöka bilen. Efter lite konsultation verkar det som om fläktremmen är av, hoppas kunna lämna in den på verkstaden imorgon, så får vi se hur lång tid det tar. Har fått låna Johans pappas bil lite så jag slipper cykla varje dag till stallet i allafall. På kvällen var jag och Johan och klättrade tillsammans. Innan jag började med kendo så gick jag en klätterkurs och höll på lite gran och Johan har klättrat väldigt länge, intensivt i vissa perioder och mindre i andra. Nu är han inne i en intensiv period igen, det var kul att följa med var det och det blir nog fler gånger snart. Även om det var ganska tydligt att jag tappat den lilla teknik jag nu hade, tappat ganska mycket mod och helt glömt bort hur små klätterskorna faktiskt är.
 
Så idag var det stallmöte och Maxim fick vila, ganska så kort möte med tanke på hur det varit tidigare så det var lite skönt. Sedan ägnade jag kvällen åt lite serietittande och fix med bilen. Glödlampor bytta så förhoppningsvis ska den slippa vara enögd ett tag nu. Och så plockade vi ut batteriet som nu står på laddning så vi ska kunna ta oss till verkstaden imorgon. Johan och jag är bästa bilmekarteamet!
 
Det Positiva: Solritter
Det Negativa: Utanför sina vanor
 
Some says it is nothing

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0