Rörigt till tusen.

Rörigt, rörigt. Improviserade bågot slags pass på kendon idag. Det gick väl hyffsat, men min fokus var ju inte med för fem öre. Jag kan uppenbarligen inte göra två saker samtidigt, det vill säga, hålla ett pass och hålla koll på min egen kendo. Tja, det är ju roligare när man är några stycken i allafall och denna torsdag var vi sex personer som tagit oss till Dojon. Hade mest teknikträning, Stora Men, Kote-Men, Do, Kote-Do, försökte mig på en variant av kakarigeiko med bara kote-Men och Kote-Do, kirikachi, kakarigeiko och ji-geiko. Fick lite tips av Erik om min kirikachi och mina kote-Men. Ta till sig och jobba vidare, fokusera och jobba vidare.

Det börjar bli på allvar nu en månad till sista anmälningsdag, drygt två till själva graderingen. Och jag har insett att jag vill lyckas med det här. Jag vill, jag vill, jag vill. Så mycket att jag funderar på att skippa en hästpremering med Maxim och åka på kendoläger i Jönköping. Det finns ju faktiskt fler premeringar att åka på och eftersom han är valack så är det mest en kul grej som vi kan uppleva tillsammans, hade det varit en bruksridning hade jag nog valt annorlunda, men nu lutar det åt Jönköping istället. Vi får se, ytterligare några dagar kan jag fundera.

Åter till passet och min kendo, bitvis kändes det bra, bitvis inte så bra. Bara jag slappnar av lite mer så och använder mig av vänsterhanden när jag hugger. Fokusera mer på huggen i kirikachi då de inte är jämna, de från vänster kommer mer från sidan, tänka mer rakt där tror jag. Mera fart i två-stegsteknikerna och bli bättre på att läsa av. Kote-Do kändes rätt så bra och de Kote-Men jag fick till mot Erik.

Vända och vrida kan man göra i en evighet, nu taggar vi kata på söndag, men först lite semester i Göteborg. Upp tidigt i morgon och rida Maximen sedan styra bilen västerut. Maxim ska ridas igen på söndag och så ska det tränas, får se hur jag ska hinna med, men ridkläder och träningskläder får bo i bilen i helgen, i värsta fall så får jag ta allt utan mellanlandning. Så dag att packa med andra ord.

Det Positiva: Träna
Det Negativa: Improvisera

You rise me up

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0