Promenixande

Vaknade inte riktigt så tidigt som jag ville, alldeles för sent faktiskt, men vad ska man göra. Hoppas bara att jag kan sova ikväll.

Ibland får man ha luddgrimma på sig.


Kom i allafall ut till stallet på eftermiddagen och tog in Maximen i stallet. Borstade, smörjde hovar, hade på flugspray och smörjde några klisår som dykt upp, hoppas på att det ser bättre ut imorgon. Sedan gick vi ut på promenad, han skötte sig toppen idag. Svängde in en bil på smala grusvägen bakom oss, men den fick stanna kvar bakom ett tag (staket på ena sidan, stablade balar på andra och ingen möjligthet att kliva av) så fort vi fick chans gick vi åt sidan och kollade när den körde förbi. Toppenbil som tog det lugnt och Maxim var duktig, han sneglade lite när den var bakom, men stressade inte och när den körde förbi så blev han lite orolig, men lugnade sig snabbt när jag klappade honom, några steg bakåt tog han. Sedan fortsatte vi grusvägen fram och ut på traktorvägen över åkrarna. Promenerade på bra och var hemma igen efter en timme ungefär.

Tror att jag ska lägga upp veckan på följande sätt: Måndag: Tömkörning/Longering beroende på vad jag känner för. Tisdag: Vila Onsdag: Rida runt vallen skritt/lite trav eventuellt Torsdag: Promenad Fredag: Vila Lördag/Söndag: Rida ut, trava en del.

Känns bra att komma igång igen.

Det Poritiva: Modig häst
Det Negativa: Bromsar

Brave as a lion

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0