Kata

Jomenvisst, dagen var inte slut där efter bilresan från Götet och stunden i stallet med ridning bar det direkt av till Dojon. Där blev det katapass för hela slanten. Fyra personer var vi, rekord! Jag, Lollo, Lars och Pär. Vi gick igenom kata 1-6 och körde rätt så intensivt (stackas Pär som inte kört mycket kata tidigare och Lars som haft uppehåll ett tag). Men det gick bra, lite ofokuserad kände jag mig, men hyffsat med. Höll mitten rätt så bra, men valsade i sidled (markant mycket mer när jag körde med Lollo, vi ska sätta tejp på golvet och tvinga oss själva att vara raka tror jag).

Det är bra att få tillfälle att instruera kata också för då får man verkligen tänka efter och pränta in hur katan ska utföras, ofta kör jag mycket på muskelminne och rutin, men att sätta ord på vad man gör hjälper faktiskt en hel del. Men visst blir man lite förvirrad ibland när man får frågor, men det gick bra, tillsammans kunde vi lösa det mesta.

Efteråt körde jag och Lollo sjuan (för att visa Pär som aldrig sett den (och lite för att träna också)) Lollo har strul med knäet så vi körde med mig som Shitachi två gånger så hon slapp, bra för mig också då jag är mycket osäkrare i den rollen. Det gick hyffsat bra, ska tänka på att börja med vänster fot när vi ska tillbaka till mitten.

Lite fys blev det också, armhävningar, sit-ups och rygglyft 10 x 3 och så stretching på det. En lång söndag som nu äntligen ska få sig ett slut. Ska bli skönt att krypa ner i sängen nu och sova. Förhoppningen är att jag ska få träffa Johan igen om inte allt för många timmar. Måndag, tisdag eller onsdag kommer han hem har han sagt. Jag hoppas på imorgon.

Det Positiva: Att tänka
Det Negativa: Att göra

One step forward making tow steps back

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0