Söndagsträning

Söndagskväll innebär tre timmars kendoträning. Det tog imot lite att cykla iväg i halvrusket, men iväg kom jag. Först var det 1,5 h nybörjarträning, där en arbetskamrat överraskande dök upp! Jättekul och roligt hade hon också, så hoppas på en fortsättning. Jag börjar inse att det är lite slitit att var med på alla övningar på nybörjarpasset, men orkar inte riktigt ge hundra på nästa pass, men samtidigt är det ju nyttigt med grunder, tror att det blir toppenbra när vi slår ihop passen mer senare i terminen.

När vårt pass började så blev det mycket fokus på stora Men och på att jaga varandra. Ännu mer slitande på mig med andra ord. Jag kan nog inte påstå att en enda minut av det här passet var med känsla, bara en massa jäkla jobb, men bitvis gav det resultat, fokuserade mycket på fusksteget. Sedan fick vi göra lite kontringstekniker också, det gick lagom bra, inte supersnabb, men lite koll hade jag. Innan varje ji-geiko körde vi sedan kirikachi vilket var bra. Ännu bättre var att Kalle vilade just då jag körde med Lollo och kollade på oss och kommenterade efteråt, han såg också vår ji-geiko där vi gärna fastnar i varandra inne i tare-tare, vilket är lätt när man känner varandra väl. Så det ska vi försöka komma bort ifrån.

Vi körde kata efteråt Kalle, Lollo och jag, 1-5 körde vi igenom och vi fick en del att tänka på, bland annat ska vi ta det betydligt lugnare och tänka mer på avstånd. Annars så tänker jag inte säga så mycket mer om passet, det blev som det blev helt enkelt.

Det Positiva: Bit ihop
Det Negativa: Bryt ihop

Hit me with your best shot!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0