Me and my horse

Idag så kom mamma och pappa på besök. Efter att ha ätit lite lätt lunch och fikat åkte vi ut för att kolla på hästarna. Idag var det Hampus som var först med att komma fram i hagen, de andra kom efter lite mer motvilligt. Tog in alla tre och började med Maxim, borstade och tog sedan ut honom för att fota. Tränade på att stå stilla så att pappa hann ta kort och så tränade vi på att ställa upp lite mer korrekt. Det gick rätt så bra, oftast så ställde han sig dock med fel sida mot fotografen, men han stod snällt stilla så vi hann ta lite bilder i allafall.


Maxim på gårdsplanen

Släppte honom sedan på ridbanan för lite löslongering typ, han var väldigt intresserad av att stanna och äta mat istället, men tillslut så kunde vi trava och galoppera utan avbrott. Övade sedan lite ledträning då han skulle gå bakom mig och inte försöka tränaga sig före (inte för att det är ett problem, bara om han är väldigt nyfiken) och sedan stanna när jag stannade, då var han superduktig! Stannade så fort han såg att jag stannade och följde efter när jag började gå igen.


Man kan springa med mat i munnen om man vill...

Maxim fick in och äta hö och jag borstade de andra två, Hampus fick komma ut och fotograferas, han ställde genast upp sig korrekt (med fel sida mot fotografen) och stod och kollade, efter två minuter blev han uttråkad och ville göra annat. Joker fotades också och han var riktigt duktig, stod stilla snällt och spetsade till och med öronen när jag drog i gruset med spöet. Så mycket lättare när man inte ska försöka fota själv. Även Joker fick springa lite lös på ridbanan och även ha lite ledträning, han var mycket duktig, lugnare än vad han brukar och betydligt trevligare att leda omkring.


The star

Jokis

Mamma och Pappa tyckte att alla hästarna var fina, men hade lite svårt att se skillnad på dem. Nu när vi kom hem så visade jag bilder på Maxims familj så att de även fick se "gråa" fjordhästar.

Det Positiva: Träning
Det Negativa: Fästningar

Fly me to the moon

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0