Monday

Igår bar det av på träning igen, den fjärde kendoträningen på en vecka och målet var uppnått! Mycket nöjd med mig själv. Nisse bestämde sig för att det var rustningsdags och jag grämde mig lite över att jag lämnat min vackra Do hemma, men tyvärr kan jag inte läsa tankar. När passet började såg det ut som om endast en ensam stackare skulle komma, men två till droppade in. Det vanliga kärngänget som inte missat många pass nu. De fick prova Do och Tare, Nisse hade en galen idé om att slänga på den första nybörjaren hela rustningen på en gång, men när det dök upp två till så tog han sitt förnuft till fånga. Även om det säkerligen hade varit kul det med.

Så vi slog en massa Do-hugg hela passet, välbehövligt för mig, kändes att det verkligen behövdes, blev en betydlig förbättring i känslan om inte annat och jag tyckte faktskt att det lät bättre och bättre också. Nybörjarna var också duktiga, även om det gjorde lite ont på min höft där ett tag, men till min förvåning hittade jag inga blåmärken efteråt, måste vara rekord!

Efter träningen susade jag till Skäggetorp, duschade hos Johan och tittade förbi hos Mårten där det varit spelkväll. Supersöta Bessy var där också och ville ha uppmärksamhet. Henne gillar jag verkligen, lagom storlek och för det mesta glad. Efter en stund drog sig Johan och jag hemåt, pratade lite, vek tvätt och somnade. Sov skönt och kravlade mig upp ur sängen tio över fem i morse. Inte helt på egenhand, men upp kom jag.

Dagen förflöt rätt så bra, upptäckte vad som var fel på en av maskinerna och förlorade helgens körning på den, men det redde upp sig och det är ju huvudsaken. Sedan fick jag ju gå hem tidigt också och det var mycket trevligt. Passade på at promenera till Tornby och shoppa på bokrea, sedan så fantasishoppade jag på ikea också, men det är en helt annan sak. Nöjd med min dag på det stora hela.

Nu väntar lite tv och sedan lite kattjakt innan jag ska sova, inte riktigt lika tidigt på jobbet imorgon, men kl 7 ska jag vara där så jag kan smita till hästen på eftermidagen.

Det Positiva: Solsken
Det Negativa: Kassar som skär in i händerna.

It`s my life, it`s now or never...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0