Överlevare

Måste skaffa kattgräs igen, mina växter lider i det tysta, nedtrampade och med bitmärken i sina blad försöker de överleva i den hårda kalla världen.


De tittade misstänksamt på mig då jag kom innanför dörren igår, "Jasså minsann nu passar det" såg det ut som om de tänkte och sedan ville de varken leka eller äta godis ur hand. Idag har det gått bättre då de fick några överblivna räkor, mums, båda slukade från handen, utan att försöka slå till sig maten först. Sedan har Fläcken ägnat kvällen åt att jaga en stackars vilsen fluga runt, runt i lägenheten, tror den överlevde, men säker kan man aldrig vara. Nostippen har kelat med min ryggsäck som förmodligen doftade spännande stalldofter, varje gång jag tar in den i lägenheten efter en stalltur styker och gnider hon sig mot den, ibland åker klorna fram också, men då brukar jag säga till och så tittar hon lite på mig och fortsätter stryka sig mot den, hon är inte dum den där.

Nu ska jag avsluta kvällen, imorgon ska jag skriva om helgen på underbara Smögen, men nu blir det lite film och sedan sömn.

Det Positiva: Katterna har förlåtit mig.
Det Negativa: Brännt mig på insidan av halsen, igen.

Game on

Over and Out

Kommentarer
Postat av: syster

svar: fick inte med mig någon hem tyvärr, då får åka ner till dem och hämta en själv.:)de är hur söta som helst.:)



men det ser ut som om dina katter vill vara framme mer nu, enligt bilderna i all fall, får nog komma på besök igen och se hur de är mot mig också, de var ju väldigt modiga senast.:)

2010-07-27 @ 12:36:57
URL: http://fraidich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0