Rida, rida ranka, hästen heter Blanka

Lång dag snart till ända nu. Det återstår bara att knyta ihop säcken och ställa in matlådan i kylskåpet.

Full dag på jobbet idag också. Hade en hel del prover att sköta om och ett en och en halvtimmes möte med bossen. Lote surt är det att man sitter inne en solig sommardag, men jag tänker på all erfarenhet jag samlar på mig. Imorgon ska jag sätta igång och lära mig nya saker, då kan jag hjälpa till ännu mer, förhoppningsvis få jobba mer och få ännu mer erfarenhet. Vi är bara tjejer i gruppen nu också, boysen har semester, märks att två personer är borta och framförallt märks det att instrumenten har en begränsad kapacitet, mycket som är sent nu. Men inget att göra åt när maskinerna går fulla dygnet runt.

Efter jobbet drog jag ut till Hampus. Härligt att se honom igen. Kul att träffa Jossan också och få sällskap ute i skogen. Hon och Joker är anmälda till en tredagars kurs om en månad så nu ska Joker ligga i hårdträning för att få upp kondisen. Jag och Hampus ska hänga med på den träningen så han får jobba bort lite av magen han lagt på sig. Är som en liten ballong. Tacksamheten är också stor att vi slipper kurs, men vi har siktet inställt på tävling i höst istället. Denna vecka blir det nog inget mer av ridning, men nästa vecka ska jag försöka pallra mig dit två eller tre gånger. Får se hur mycket jag orkar. Någon dag framöver ska vi löshoppa dem också, ska bli superskoj!

Hemma igen så blev det lite fix och nu är lägenheten städad inför det väntade middagsbesöket imorgon. Nu ska jag bara komma på vad vi ska äta och handla lite, men det fixar vi imorgon.

Det Positiva: Häseriet.
Det Negativa: Allergi.

Livet är för kort för att slösas bort....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0