Trött, framför allt på alla nakna människor.

Skööön morgon i morse, snozade en del och det var härligt, ändå så kändes det inte stressigt när jag väl gick upp utan bara så skönt att snubbla omkring i lägenheten och äta frukost. Till första föreläsningen var föreläsaren försenad så vi satt och hoppades på att han inte skulle komma alls, men det gjorde han tillslut, relativt intressant föreläsning också. Lunchen spenderades med Johan i en datasal, så fint att träffa honom igen. Ibland känns det som om det går så lång tid mellan gångerna, nu var det i och för sig en hel vecka sedan sist också. Hade sedan en föreläsning som var sådär. Det enda produktiva på eftermiddagen var att jag verkligen bestämde mig för att läsa biokemi2 nästa period, så nu har jag fyllt i blanketten och så ska den lämnas in. Känns bra!

Idag var det ju också fettisdagen! Åh, vad jag gick och suktade efter en semla hela förmiddagen. De säljer för ungefär 3 kr i vårt studentcafé, eller så får man på köpet om man köper något annat. Var dock världens kö de gånger jag tittade ner och jag hade inte tid att stå i kö. Cyklade i väg till jobbet för att städa och då får man veta att det bjuds på semla i personalrummet, total lycka! Jag och Bella fikade tillsammans och det var trevligt, alltid kul med sällskap och speciellt av Bella, som jag nästan aldrig får jobba med. Idag var det så där mycket folk igen, så mycket att det blir jobbigt att städa omklädningsrummen. Det blir liksom aldrig rent, fast man tycker att man står och skrubbar på samma ställa så är det återigen smutsigt när man går förbi tio minuter senare. Ibland blir man trött på hur folk beter sig också och så klagas det på att det alltid är så smutsigt, inte konstigt, alla skitar ju ner, genom att gå in med skor och lämna skräp överallt. Känner mig lite bitter nu, men det går nogsnart över, jag jobbar ju som tur är inte så ofta.

För övrigt har jag fortfarande inte packat upp efter förra veckans Göteborgsresa, men snart ska jag ju packa igen så det kanske inte gör så mycket.

Det Positiva: Semla!
Det Negativa: Trötthet.

Din hand i min hand...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0