Bästa slutet och bästa början

Det bästa slutet på en vecka man kan tänka sig och den bästa början också. Igår satt jag här och frös och talade om det för Johan. Jag tyckte att han kunde komma och värma mig lite. Så sa han att han precis tagit ett bad och satt i morgonrocken och mös. Så då övergav jag den idéen, men i nästa stund så bestämmer han sig för att komma i alla fall. Kände mig lite ond som fick ut honom i det kalla vädret, så jag fick lite dåligt samvete fast jag var glad över att han kom.
Så när jag mötte honom i borten var han blöt i skägget och håret stod åt alla håll, finast av alla vill säga.

Det var sent redan när han kom så vi borde ha gått och lagt oss och sovit. Istället så pratade vi en massa, blev jättepigga båda två och det kom en massa ord helt plötsligt. Jag visade mina nya fina vinterkängor och han undrade när jag skulle inviga dem. Det vet jag fortfarande inte, men kanske blir det så att vi åker iväg på en läskig/spännande resa. Vi får se, ska inte tänka för mycket på det för då blir jag så nervös. Det är trevligt att ligga och prata på natten, man kan komma på hur mycket som helst som man vill säga. Tillslut så lyckades vi sova också, men jag tittade på klockan innan vi på allvar försökte och den var alldeles för mycket.

Fick lite sovmorgon i morse, så mysigt att ligga och snoza tillsammans med Johan och ha sällskap vid frukosten också. Tillslut var han tvungen att åka till skolan, så jag läste en stundo ch snozade på egen hand. För att få igång mig själv igen började jag tvätta och tog en vinterpromenad, solen lyser fram igenom molnen och då blir man på ännu bättre humör.

Nu hoppas jag på att veckan fortsätter i samma fina anda, ska sätta mig och plugga, samt tvätta kläder i mängder.

Det Positiva: Pratstund och mysstund
Det Negativa: Sjuka människor som alltid ska vara friska ju.

Ibland inser jag hur lyckligt lottad jag är.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0