Sammanfattningsvis

Jag vet att bloggmässigt har det här året inte börjat bra alls. Vill verkligen försöka bli bättre, mest för att jag ska kunna gå tillbaka om några år och se var jag och Maxim befann oss då. Så bättring ska det bli!
 
 
Att sammanfatta den senaste månaden med vartenda ridpass kan nog bli svår, mitt minne är inte helt på topp på så vis. Men lite ska vi väl ändå klara av. Dels har det blivit lite vila eftersom matten varit ute på roligheter så som Åre och en weekend i Stockholm med efterlängtade vänner. Sedan blev jag lite sjuk också och med ålderns rätt blir det ingen ridning då.
 
Men när vi väl har ridit så har vi ridit på ganska bra. Ensamturer i skogen i allehanda tempon och en minnsevärd tur med travar-tant som otåligt gick så nära Maximrumpan som möjligt för att försöka höja tempot lite. Vi har haft två Marithaträningar detta år. Den första lite ringrostiga kanske, men den andra som vi genomförde förra veckan var fin. Vi gjorde skänkelvikningar som faktiskt börjar vara just skänkelvikningar, vi red förvänd galopp på ett relativt bra sätt och vi övade på öppna. Maxim var med, bjöd lite framåt själv och försökte förstå vad hon där uppe egentligen menade, gå på tre spår? Vaa!? Sedan har syster också varit och hjälpt oss en gång i vårt eget ridhus. Då var han ännu mer framåt och fin.
 
Jag har förnyat hans licens, men det är det enda som gjorts också. Inga medlemsavgifter eller licenser till mig är betalda och just nu lutar det mot att det blir en tävlingsfri vår. Känns det som om vi vill och orkar så ska vi försöka hitta lite pay and ride mot sommaren. Om vi hinner träna, kanske någon brukstävling. Det är så det känns just nu i alla fall, vi får se om det ändrar på sig. Jag får återkomma med ett målinlägg.
 
Det Positiva: Friska och glada
Det Negativa: Trötta och slitna
 
Can not do this alone anymore
 
Over and Out   
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0