Helgens mål

Sådär, då var det dags för tävling igen då. Imorgon åker vi på lokal tävling hos Föreningen Nyckelryttarna utanför Motala. Där har jag aldrig varit tidigare, men det ska nog bli bra hoppas jag. Mycket starter bara.
 
Jag jobbar ju som bäst när jag har mål att nå och därför är det naturligt för mig att sätta upp mål för varje gång vi gör något. Inte för att vi nödväntigtvis måste nå dem, men för att jag fungerar bättre av att ha dem där och sträva i mot.
 
Målen för denna helg är ganska så tydliga. I första klassen LC:2 så hoppas jag att han ska vara lite mer avslappnad än sist och att vi ska lyckas med alla momenten och göra ett program på över 60% och inget delmoment under 5 för att få den andra ritten mot en prestationsmedalj. I LB:1 blir det vår andra ritt i det programmet, första på lokal nivå. Jag tycker att programmet passar honom bra och hoppas kunna rida det på godkända procent, inte nödvändigtvis över 60%, men över 55% skulle ju vara lite kul för om jag läst kvalreglerna rätt så har vi då en ritt av tre mot att få tävla den öppna klassen i dressyr nästa sommar. Det är mycket som kan hända och man vet ju aldrig hur dagsformen ser ut, men en bra dag känns det som fullt nåbara mål. 
 
Och precis som alltid när vi är ute hoppas jag att han ska uppföra sig fint med allt runt omkring. Framförallt hoppas jag att jag själv ska kunna rida ordentligt på banan och att han ska kännas mer avslappnad där inne och inte fåna sig för saker som han egentligen vet inte är farliga.
 
Vi red en sväng i ridhuset idag och red igenom båda programmen en gång. Mitt största dilemma nu är vilket bett jag ska välja att rida med, men båda är nedpackade så vi får helt nekelt se imorgon.
 
Det Positiva: Stalltimmar
Det Negativa: Mycket kvar
 
Hej o hå!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0