Jogging

Man blir trött av att jobba, försöker komma in i det så gott jag kan, men det är lite kämpigt, speciellt som jag startar upp ridningen smatidigt med muskler som närmast förtvinat under semestern, inte för att vi legat och latat oss hela tiden utan för att jag med klarhet fått reda på att vissa muskler använder man verkligen bara vid ridning.
 
Förra sommaren.
I allafall så tar vi korta pass nu i början och idag var vi en sväng på ridbanan. Jobbade ordentligt i skritten först, var ganska tungt underlag på banan också efter regnskurarna under dagen. Det fungerade ganska okej tycker jag, stundtals hittade vi tillbaka till varandra. Maxim lyssnade för det mesta bra med fokus på mig, red volter och serpentiner och mot slutet lyckades vi samla ihop oss tillräckligt för att inte välta inåt eller rinna iväg framåt. Travade lite också på lite större volter, lite springigt och så flöt han iväg lite när jag inte var med med ytterskänkeln, men vi jobbar oss tillbaka. Trött matte efteråt, lite svettig häst, det blir varmt när man rör sig i solen.
 
Han fick äta gräs medans jag mockade idag också, såg ut som om det var lyckostunden för dagen. Sedan gjorde jag något annat spännande idag också. Maxim är nu anmäld till sin första utställning, min också, så det är väldigt spännande, fem veckor kvar är det så vi har lite tid att träna. Bra det, för träning från marken kan man aldrig få för lite av. Vi ska börja lite redan imorgon, då är det nämligen en mycket speciell dag!
 
Det Positiva: Att veta vad man vill
Det Negativa: Vissa vägval
 
You will always be the most important

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0