Flora

Så, tänkte att jag skulle presentera terapihästen lite mer, hon kommer möjligen att dyka upp lite i bloggen framöver. Florinda eller Flora som hon kallas är ett fjordsto född 2001 e. Cheen Femtio 207 ue. Solhems Nalle 127
 
Söt!

Det är en av dem som driver stallet jag står i som äger henne och nu har jag lånat henne ett par gånger då jag och Johan velat rida ut tillsammans och sedan även i det syftet att känna efter hur det är att ha två hästar att sköta om, lagom nu på sommaren, men vi får se hur det känns till vintern. Vi får se framöver hur mycket hon dyker upp i bloggen, men jag är lite förtjust i henne så förhoppningsvis lite då och då.
 
Lite skillnad mot att rida Maxim är det, lite bredare över ryggen och min häst kändes väldigt liten häromdagen då jag klev av henne och tjugo minuter senare satte på Maxim. Hon är också lite mer uttalat stark, men det är hanterbart, påminner lite om Hampus i det avseendet. Dessutom är hon fullkomligt stensäker med trafiken och med det mesta andra också, utan att bli "tråkig". Och så länge underlaget är bra gillar hon att pinna på och är pigg och glad. En sak som hon och Maxim har gemensamt är att de båda gillar att bli kliade i ansiktet och kring öronen.
 
Hellu!

Jag tror att de gillar varandra, i början var de lite småförälskade, men det har nog nästan gått över. De är tillräckligt goda vänner för att äta i samma höhög vilket är trevligt.
 
Som sagt, kan nog dyka upp mer om henne framöver.
 
Ibland behöver man bryta mönster
 
Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0