Ridhusonsdag

Ridhusdags idag! Nya sadeln lade vi på också för att träna lite. Kommer rida i den någon gång i helgen också och så blir det några fler dagar i nästa vecka så vi fasar in den lite fint. Dock känns det så tryggt att rida i bladsadeln ute, sitter så säkert i den och det kan ju komma till pass med tanke på hur han snubblar omkring.

I allafall, skrittade fram lite och joggade igång i trav, tillslut blev det lite ridvägar och volter. Bra i vänster, svårt i höger. Tog även lite galopp (fattningarna satt som en smäck!) på stora mittvolten innan vi gick ner till skritt igen. Jag ville verkligen ta igenom höger sida och tyckte att vi kämpade på bra, svårare när man är själv. Det blir i allafall bättre. Sedan försökte vi flytta lite halvt igenom också, gick hyffsat bra för vänster och något steg i höger, men han fattar definitivt att han ska åt sidan i allafall. Sedan var ridhuset bokat så vi slutade där och skrittade av lite. Imorgon blir det Lenaträning igen, ser fram i mot det mycket.

Sedan smörjde jag läder och kände mig duktig, men största orsaken till att jag inte kom ifrån stallet så tidigt som jag tänkt var en liten svartvit ullboll som ville kelas.

Ny kompis <3

Det Positiva: Katt
Det Negativa: Tid
 
Love you so

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0