Lord of chaos

Hehe, den här veckan har varit allt annat än rolig på jobbet. Det bara vällde in prover, alla kom efter på något sätt och så bestämde sig alla tre av instrumenten som vi kör den analysen på att sluta fungera, typ samtidigt. Dessutom tog en av kontrollösningarna slut och det blev kris på det viset också. Så går det när man kör för hårt och skjuter saker framför sig och även om man försöker lära sig från år till år så går det inte i längden. Sedan är våra kunder så oförutsägbara, halva styrkan går på semester och det kommer värsta inflödestoppen. Nu verkar det ha ordnat sig någorlunda på instrumentfronten, men jag ska in några timmar på söndag och försöka mata ut lite av proverna som går ut på måndag. Hoppas att allt har skött sig fram till dess.

Igår blev det inget ridande, ont i nacken som bara den så vi myste lite i stallet och jag putsade sadel och träns så lite nytta gjorde jag. Sedan åkte jag hem och tyckte synd om mig själv hela kvällen. Hade en hopplös fantasi om att jag skulle träna kendo och låg på spikmattan för att få bort det onda. Men när man inte ens kan kolla åt sidorna och det gör ont att bara hålla huvudet rakt fram och lite vinklat nedåt har man inget i Dojon att göra. Så jag bestämde mig för att spara mig till söndag då det är kataträning, klokt beslut, idag är nacken nästan bra! Sov med en sjal i natt och tror det gjorde tricket.


Det blev rida av också. Vi var på ridbanan idag och övade oss med lite bommar. Det gick både bra och dåligt. Bra för att han gjorde allt precis som han skulle, travade bra över fyra bommar på marken, hyffsade volter fick vi till, ingen reaktion på trafiken bredvid, riktigt bra galoppfattningar och galopp över en ensam bom på långsidan. Dåligt för att jag aldrig riktigt fick någon bra känsla. Han kändes trött, seg och gick inte fram som jag tyckte att han skulle göra. Funderar på om han sovit mindre eller något alls nu när han står själv i hagen, trots att han har hästar bredvid sig så blir det ju inte samma sak. Hagkompisen kommer tillbaka på söndag i allafall (han kom sexa i en klass igår och fortsätter tävla i helgen i Vingåker). Ska rida/promenera ut resten av helgen och så tar vi nya tag på ridbanan nästa vecka, tänkte försöka mig på en liten bombana då med både lite trav, men framförallt galopp, kanske till och med ett litet hinder.

Vi myste efteråt och borstade längre än vanligt, sedan fick han äta lite gräs utanför hagen innan vi sa hejdå. Funderar som bäst på om jag ska gå och hämta ut mitt paket som ligger och väntar. Beställt ett brunt schabrak och matchande lindor från dressyrmupparnas kollektion (60% rea så jag kunde inte hjälpa mig själv) eller om jag ska äta lite glass och runda av kvällen. I morgon planeras en tur till sharpman och deras lagerrensning, har aldrig varit där så är mycket nyfiken. Dessutom ska jag försöka prata sadlar och boka tid för utprovning efter sommaren. Sedan ska M ridas och Maxim ska nog få sig en skrittpromenad, om ingen ska rida ut samtidigt som jag är där, då tar vi skrittpromenaden på söndag istället.

Det Positiva: Helg!
Det Negativa: Kort stubin

I see you

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0