Mörkerritt

Idag var det ju dags för stallet igen. Blev tyvärr till att rida i mörker och hålla sig i skritt på den hala vägen, men sällskap fick jag i allafall :) Hästarna tyckte det var jättekul och försökte hitta på ursäkter att springa. De brydde sig inte nämnvärt om att det var halt och mörkt. Maxim fick gå först ganska mycket (eftersom jag visade vägen) och älgade på ordentligt med sina långa ben. Lyssnade gansak bra på förhållningarna när vi väntade in Joker. Vi kom hem helskinnade i allafall och nästa gång hoppas vi båda att ridsällskapet får rida i lite dagsljus så vi kan rida lite snabbare och på bättre vägar.

Gjorde det som var kvar att göra i stallet och fodrade. Lite bekymmrad över hans lösa mage (igen) har inte ändrat fodret sedan sist, kanske är olika kvalité på silagebalarna? Den enda andra förändringen är att de fått julgranar i hagen, undrar om det påverkar? Undrar hur det här kommer att gå i sommar när gräset är grönt... Funderar på att öka på höet/byta ut lite silage mot hö, men jag vill ju att han ska få all näring han behöver för att växa också. Grubbel, grubbel...

                               

Imorgon ska jag försöka springa av honom någonstans där det inte är halt, kanske klättra lite också. Fredag blir det nog vila för den lilla Maximhästen.

Det Positiva: Sällskap
Det Negativa: Halka

You are my sunshine

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0