Skogsridning

Har haft en otrolig tur dessa båda dagar. Regnet har öst ner under dagarna och jag har dragit mig lite för att rida, men, så när jag kommer ut till stallet och hästen är i ordninggjord så ha regnet försvunnit. Igår fick vi lite på oss de sista 50 metrarna fram till stallet och idag red jag i strålande sol.

Igår fick jag sällskap ut i skogen. Vi red en runda vi kallar Dalen, grusväg, asfaltsväg, skogen och så tillbaka igen, ungefär 45 minuter var vi ute. Maxim skötte sig bra, naturligtvis kom det en bil och körde om, och han sprang lite, men på ett betydligt lugnare sätt än tidigare och efter tio meter i trav så stannade han och kollade varför Joker (och bilen) inte hängde med. Sedan fick bilen åka förbi och vi kunde fortsätta hemåt.

Idag blev det en skrittrunda ner till sjön för oss själva. Det gick mycket bra, vi spanade in båtarna och vattnet, båtarna var han lite misstänksam imot. Vi övade även på att göra halt och att stå stilla en lite längre stund. Gick över vallen hem och gjorde även lite volter och serpentiner i skritt.

De har för övrigt sett ut som lermonster båda två dessa dagar, hösten är här.



Kvällen idag har spenderats med ett gäng kendotjejer. Snacks, pizza och bamboo blades, plus lite allehanda kendoklipp om gamla coola kendogubbar. Mycket trevlig kväll! Får se om jag hinner med att fixa shinaier imorgon också, hoppas på det, kendofolk är så trevliga att umgås med.

Det Positiva: Sol
Det Negativa: Spändhet

If you think, you can do.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0