Next year...

Nu så var tydligen nästa år här. Och det blev som funktionär även detta år. Energin har inte riktigt lagts på att cykla, men nu är jag ännu mera sugen, inte på den stora rundan riktigt, men kanske halva eller tjejvättern nästa år, vilka är med? Det borde man ju klara relativt smärtfritt på en vanlig biltemacykel? Kom igen, jag vill inte cykla själv!

Lollo agerar modell för årets funktionärs t-shirt

Friluftsfrämjandet står för matutdelningen till alla trötta cyklister i mål så uppgifterna som finns är att dela ut kartonger med mat, bära kartonger med mat från lastbilen till mattältet eller agera sopgubbar och vid behov tömma de stora tunnorna som står utplacerade på området. Detta år skötte jag och Lollo soptunnorna, efter en timme fick vi kalla in förstärkning i form av Lollos mamma, syster och tillhörande pojkvän. Helt galet mycket var det och svårt att ta sig fram. Vi fick i allafall mosa soporna i sopbilen, det var kul!

Vi, soptunnor och vår sopbil

Man blev trött på slutet och maten som det bjöds på (kort och pulvermos, the same as every year smakade gott som vanligt. Vi hann också med att kika runt lite i Motala, tyvärr var marknade nästan över, men hann köpa godisrem och jordgubbar. Efter en handlingstur på Maxi så blev det grillning på min uteplats. Riktigt gott och såklart jordgubbspremiär med glass till. Blir nog inte så mycket mer gjort ikväll, imorgon satsar jag på att tvätta, underklädeslådan gapar tom och jag fick snabbt improvisera en extra tvättkorg innan gästerna kom hit och såg all smutstvätt.

Det Positiva: Bara regn den sista halvtimmen
Det Negativa: Sopsaft luktar äckligt

See you in Motala!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0