Förändring

Jag hann även med en tur till stallet under onsdagen. Började inte så bra när busstiderna hade ändrats utan att jag visste om det, så blev en halvtimmes kortare stalltid än normalt, hade jag kollat upp ordentligt hade det istället blivit tjugo minuters extra, bra att veta till nästa vecka.

I allafall hade Jossan feber, hann prata lite med henne när jag kom fram, men hon skulle inte rida, så jag började med att ta ut Joker på ridbanan. Det regnade och var rätt så blött, men vi övade på att gå genom vattenpölar bland annat. Reda ganska mycket i skritt och han trampade på bra tycker jag, betydligt bättre än tidigare. Testade lite att flytta för skänkel, rakrikta, göra halt och så vidare. Gick sedan över i trav och gjorde samma saker, även lite serpentiner. Han blev gärna väldigt springig, förmodligen för att min sits är rätt så värdelös, fick till det lite mot slutet och drog bak skänklarna, men då var vi båda väldigt trötta. Galopperade även några varv på volten, men mina ben var helt slut så jag orkade inte rida och träna att samla ihop honom så mycket som jag hade velat.


Suck, nya påhitt varje dag...

Min lilla Hampusskrutt blev det inte så mycket tid för idag, men vi tog oss ut på ridbanan och longerade lite, han gillade inte sinspänningen så mycket, men när jag spände ganska löst så gick han framåt och det såg ut som om han trampade på med bakbenen, tror det ska bli lite mer longering och kanske tömkörning med honom så att han får bygga lite ryggmuskler, det behövs så väl. Han är i allafall världens sötaste och i helgen ska jag försöka ta mig dit i allafall en dag och rida honom i skogen.

Det Positiva: Hästar
Det Negativa: Busstider

Jo, men en bil vore väl inte helt fel...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0