Ännu mer frisering

Det bar ju av till stallet även idag och visade det sig, två lortgrisar istället för hästar. Tack och lov var leran intorkad så det gick ganska snabbt att få bort, men sedan så dammar de ju som bara den så fick borsta rätt så ordentligt också. Idag tog vi oss en bit ut i skogen och travade en rätt så lång sträcka på härlig grässtig. Eller jag och Hampus travade, de andra två hoppade runt en massa och Joker var väldigt upprörd över något. Förmodligen att han inte fick springa så fort som han ville. Det regnade lite på oss, men inte så farligt och så hittade vi ett smultronställe som vi stannade och hade rast vid. Det fanns jättemycket och ännu fler var på väg så dit ska jag gå och plocka smultron och ta med in till stan om några veckor.

När vi kom hem hade bussen precis gått så jag hade en timme på mig att pyssla innan nästa gick. Eftersom Hampus fick så mycket uppmärksamhet i onsdags så fokuserade jag lite mer på Joker idag. Jag ryktade båda ordentligt och sedan tog jag fram stora saxen och gick lös på Jokers man. Tre veckor till SM och det gäller att börja slipa i tid så man blir nöjd. Blev rätt så bra om jag får säga det själv, i allafall på ena sidan, på den andra har han en jobbig virvel som förstår lite. På måndag börjar också Camp Örebro, Jokers träningsläger, vi får se vad det kommer att innebära för min egen del, men jag ska hjälpa till så gott jag kan.



Ni får ursäkta hängläppen, han bara är sån. Jag tycker att bågen för en gångs skull blev på det ställe jag hade tänkt mig, kanske något kantig, men med lite slipning så blir det nog bra. Ska också fundera lite på om han ska ha lite kortare på den vita delen så att det svarta sticker upp som en kam, men det är isåfall något jag fixar sista veckan.

Äntligen så är det helg, efter att ha slutat jobbveckan med ett pass på tio timmar så känns det underbart skönt. Hoppas på lite fint väder så man kan vara ute och njuta!

Det Positiva: Gräsvägar
Det Negativa: Damm

Focus is the thing

Over and Out

Kommentarer
Postat av: frida

nu börjar han ju bli riktigt fin, :D:D:D:D:D

2011-06-18 @ 20:44:00
URL: http://fraidich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0