Kantarellpremiär

Idag så tog vi med oss påsar ut i ridbyxfickorna när vi gav oss iväg. Eftersom åskan och regnet lurade ovanför molen, red vi inte så långt, men först skrittade vi ut i skogen en bit och spanade efter kantareller, naturligtvis hittade vi också, Jossan hittar alltid svamp. Jag har också börjat lära mig, i allafall att hitta kantareller. Efter att vi var nöjda, eller egentligen när myggen fått bita på oss tillräckligt länge, skrittade vi hem igen och red lite mer på vallen.

Blev några varv av trav och en lugn galopp, hästarna var lite halvtrötta, de hade varit utlånade dagen innan och fått galoppera. Hampus orkar ju rätt så bra ändå, bara underlaget är bra och det är det ju på vallen, så han trampade på och var vild och vacker som vanligt. Joker såg riktigt trevlig ut, lugn och galopperade även lugnt utan att försöka springa. Jossan hoppas att han kan vara så på lördag också, men planen är att rida ordentligt när vi kommer fram på fredag så kanske han håller sig lite lugn.

När det började droppa från himlen och mullra så skrittade vi snabbt hem och hann nästan precis in i stallet innan det började forsa. Sedan var det evigheter tills bussen gick så jag putsade träns (alla fyra) bytte bett och hade mig i stallet, fixade även vattenhinkarna i hagarna så det blev rengjorda och fyllda.


Väl hemma blev det till att steka kantareller och äta inrullade i tunnbröd. Så gott!
Det var min lördag det, sedan så sov jag en timme eller två, gick på inflyttningsfest och spelade spel.

Det Positiva: Svamp
Det Negativa: Myggor

Love is the answer

Over and Out

Kommentarer
Postat av: oroshjärta

Åh kantareller va gott!!

2011-07-09 @ 12:34:26
URL: http://hornsgatanminauorta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0