Skogstur och Promenad

Segt med första jobbveckan måste jag säga och i nästa vecka jobbar jag natt också. Nåja, en vecka ta man sig igenom ganska lätt, vi börjar ju med schemat nu, så sedan dröjer det sex eller sju veckor innan det är dags igen, så mycket bättre än att jobba ständig natt.


Maxim fick ju vila i tisdag helt och hållet från mig, men igår så var jag där. Fingret kändes rätt så okej, så vi gick en promenad tillsammans, naturligtvis tänker jag mig inte för, när han blir lite orolig för prassel i buskarna och börjar ta några snabba steg framåt och nästan förbi mig så lägger jag handen mot bogen och när han forstätter trycka framåt så knakar det till i fingret igen och gör ont. Så det var ju lite otur, men idag så är det bättre igen, kanske kan rida imorgon och definitivt träna kendo på söndag. I övrigt gick promenaden bra, vi gick ner till sjön och denna gång hoppade han inte diket utan klev över i skritt. Den enda gången han blev orolig var för prassel i en busken bakom honom, men efter de där snabba stegen så lugnade han ner sig igen.


Trots det onda finget så red jag ut en sväng med Hampus (man har ju en vänster hand också), vi red över berget och tränade ryggmuskler och sedan så travade vi på härlig gräsväg, jag stod i lätt sits och tränade lårmusklerna, Hampus övade upp flåset. Det var en lyckad ridtur, jag satsar på att komma ut på minst en ridtur i helgen med honom och i nästa vecka ska vi hoppa lite för att se om vi ska våga anmäla oss till en clear round eller bara tävla dressyr på våran KM-dag i fjordhästföreningen.


Idag så blev det mest borsta på Maxim och Hampus. Maxim fick öva på att stå i gången medan jag och Jossan pysslade med Joker. Vi testade att spänna på sadelväskor och sedan så tog vi med honom ut på ridbanan och såg hur han skulle reagera och röra sig med dem. Han skötte det hela mycket bra, så förhoppningsvis kommer vi att ha en aktiv höst framför oss.

Det Positiva: Skogstur
Det Negativa: Att stuka fingret, igen.

In my dreams we are on the top of the world.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0