I kattvärlden

Det sitter en katt under bordet och stirrar på mina fötter nu, lite läskigt känns det som. Jag tror att Fläcken gillar att umgås lite med mig numera. Hon blir rädd vid häftiga rörelser och beger sig snabbt under sängen igen, men om jag tar det lugnt kan hon till och med sitta kvar mitt på golvet och kolla in mig då jag går omkring.

Hon leker en hel massa också, ibland nätterna igenom. Mest leker hon själv, springer som en galning efter bollar och sliter och drar i luddiga möss. Jag försöker vara med på ett hörn, mest består det i att plocka fram bollar som rullat under sängbordet där hon inte kommer åt dem, men ibland så får man vara med och rulla bollarna också.

Även Nostippen har gjort framsteg. Igår åt hon nästan ur min hand, jag släppte ner godisen innan hon kom för nära, kändes som om det var det säkra före det osäkra som gällde. Hon kom även ut en sväng och satt utanför lådan igår och kollade in mig då jag satt i andra änden av rummet. Hon är också så vacker att titta på.


Min plats!

Fläcken och bollarna

Ibland leker man sig alldeles trött

Tänk att de varit här i två månader nu, så stora framsteg de har gjort och jag är övertygad om att Nostippen kommer att följa i Fläckens spår och bli lika nyfiken som henne. Än så länge är hon inte så leksugen, Fläcken förösker leka med henne ibland, men det är inte populärt, jag har inte hört henne fräsa ifrån, men hon lägger öronen platt bakåt och tittar elakt på henne. Jag är glad att de inte är ovänner i allafall.

En lång dag tar slut nu, sovdags är det snart.

 

Det Positiva: Skön skogstur

Det Negativa: För lite tid, för lite folk, för mycket jobb.

 

Allt jag vill känna är dina armar omkring mig...

 

Over and Out

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0