Hektiskt hit och dit

Så har det gått mer än en vecka sedan sist, men nu är det väldigt nära tills jag skaffar ett eget internet så då kanske jag tar tag i det här på ett bättre sätt.

Jag bor inte längre ensam kan jag tillägga. En av orsakerna till att jag hållit mig hemma i veckan och inte nosat upp något internet. Två små vänner anlände i måndags, med stora rädda ögon som fyllde deras små ansikten. Sedan kröp de in under sängen och höll sig tätt, tätt intill varandra. Nostippen och Fläcken heter de och bor hos mig för tillfället. De kommer från en grupp som kallar sig Östgötakatterna fyra människor som bestäömde sig för att göra något åt alla missar i ett koloniområde. Hittills har de fångat in och kastrerat+vaccinerat 14 små missar som nu letar nya hem. Det gick väl rätt så bra i början av veckan, men på onsdagsmorgonen var de under bakaret så då fick jag spruta lite vatten och de pilade ut. Sedan gick det bra igen, jag pratade med dem och de blinkade tillbaka. Sedan kom jag hem på fredagen och Nostippen var spårlöst försvunnen, jag vände upp och ner på lägenheten, smsade Johan i panik som också kom och letade och sedan kom även en av tjejerna från östgötakatterna och hjälpte till. Ingenstans stod hon att finna och jag började oroa mig för att hon smitit ut och försvunnit. Sedan fick jag ett infall och kollade under en av garderoberna där väggen är lite trasig. Där satt de lilla livet. Hon hade hittat ett hål under ett skåp i köket och tagit sig dit. Så där låg hon och tryckte, på lördagen så begränsade jag lite så hon inte skulle försvinna längre bort. Tyvärr var jag inte så bra på det som jag trodde, men 50% av utrymmet är stängt för dem nu. Imorse satt de båda där och Fläcken kollade in mig när jag försökte leka med vippan. Hon tolererar att den rör vid henne, men hon verkar inte så jättesugen på att leka. Nostippen kollar in den med lite mer intresse. Jag hoppas på att de snart ska flytta tillbaka ut i lägenheten så jag får min garderob tillbaka, men eftersom de verkar trivas där nere utan mjuka filtar så får de väl stanna tills vidare. De kommer ut på nätterna för att äta mat och gå på lådan. Igårkväll vågade Fläcken till och med äta och gå på lådan medan jag låg i sängen och läste. Det är väldigt ovanligt att jag får se dem göra något annat än sitta och stirra på mig så det var kul. Hon kanske inte tycker att jag är så farlig i allafall.  

Förutom kissarna blev de mycket jobb och lite kendo i veckan. På grund av att jag kände mig lite halvdålig blev det bara ett halvt pass på lördagen, sedan var jag med på nybörjarpasset på söndagen och hjälpte till. Ska dit ikväll också. Blev egen träning på torsdagen med Kalle, det var rätt kul, men jag blev trött, bastade efteråt och hade det trevligt. Igår hade vi årsmöte, helt plötsligt har jag ett litet uppdrag också, men det verkar inte speciellt betungande, så det ska nog gå bra. Efteråt fick vi paj hos Anders och så kollade vi på TopGun, Buffy och en annan film, blev lite längre tid än vad jag hade tänkt, men det var mycket trevligt. Denna vecka får vi se hur mycket kendo som orkas med och förhoppningsvis kan jag beställa en rustning i slutet av veckan också.

Annars är det jobb som gäller och förhoppningsvis blir det lite klarare besked om vad som händer i framtiden också, men det återstår att se, lite lättnad känner jag i allafall.

Det Positiva: Små kissar som sällskap

Det Negativa: Experter på att gömma sig

 

Är så tacksam för dig och allt du gör för mig...

Over and Out

 


Kommentarer
Postat av: Syster Elinor

:D de verkar så söta dina små husdjur :) jag tror att de kommer komma fram snart även om du är vaken och kanske uppe :)



2010-02-22 @ 23:07:47
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0