Kendogrund

Det blev lite kendo i söndags också, inte så mycket träning eftersom det var gradering, jag satt med som domare och sedan åkte jag direkt när själva graderingen var färdig. Men ibland räcker det med att andas lite kendo och jag hann ju träna på torsdagen ändå.
 
Ikväll blev det desto mer träning, nybörjarträning med Kalle. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det tidigare, men det är bra att gå tillbaka till grunden ibland och bli påmind om hur det egentligen ska vara. Mycket sitter i ryggmärgen och musklerna, men de små detaljerna är lätta att tappa på vägen om man vara tränar i rustning. Så vi ägnade passet åt att stå i kamai, gå i kamai och hugga lite Men och Kote, både i luften och mot shinai. Fotställningen blir lite smalare än vad jag har tänkt så försökte rätta till det lite och ibland går jag in för långt med vänsterfoten, jobba, jobba. Huggen kändes ganska bra annars.
 
Hoppas att jag hinner träna på söndag, för på torsdag ser det ut som om det blir sen Lenaträning istället. Vi får se, blir fullt upp med annat i helgen också, föräldrarbesök och födelsedagsfirande med Johans släkt, så får se vad som hinns med.
 
Det Positiva: Träna
Det Negativa: Dålig balans
 
You lift me up where I belong

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0