Om allt, inget och lite till

I helgen var det full aktivitet. Började fredagskvällen med att ha över en hel drös med kendovänner på filmkväll och så kollade vi på alla inspelade matcher från SKO. Mycket trevligt var det och 12 personer får faktiskt plats i vårt vardagsrum om man kämpar lite.
 
Lördagen hade jag Flora och vi tog ett varv runt vallen i regnet, lite lagom kul, speciellt som hon började backa hel oprovocerat, vet inte riktigt vad som flög i henne. Annars var hon pigg och glad och vi travade en del. Efter stallet for jag vidare till Dojon och ägnade resten av dagen åt att fixa shinaier och laga lånerustningar, vi åstakom ganska mycket på kort tid så nöjd med min dag. Avslutade hemma i soffan och kollade lite film.
 
Söndagen hade jag morgonfodringen så jag var i stallet tidigt, gav alla hästar mat och åt sedan en andra frukost i fikarummet tillsammans med Kerstin (kissekatten), kan nog inte börja dagen på ett bättre sätt. När alla hästar var i sina hagar gick jag och Maxim en promenad, han var lite jobbig att ha och göra med, vilket han gärna blir när han vilar och energin börjar samla på sig, men det var hanterbart, ska försöka promenera lite fler gånger nu i veckan och även nästa vecka så kanske vi startar upp med lite tömkörning sedan, vi får se hur det känns. Gick sedan ner en sväng till ridhuset och loppisen som pågick där under större delen av söndagen, kikade runt lite, men blev inga inköp i hästväg.
 
Ikväll då så hade jag tre hästar att mocka åt helt plötsligt, men bara en som skulle motioneras. Flora fick sig ett tömkörningspass i ridhuset (Maxim tyckte att jag var en förrädare som överhuvudtaget såg åt någon annan häst idag). Och vilket pass det blev sedan! Jag tillskriver all framgång till uppenbarelserna fina Mirre gav mig när jag tömkörde honom härom veckan, fungerade ju utmärkt på Maxim efter det och nu även på Flora. Lite springigt i början, men sedan släppte det rätt så snabbt i traven och vi galopperade även flera varv i både höger och vänster galopp! Det är häpnadsväckande vad den hästen har kommit lång på det halvår som gått. Bitvis ser man hur det glimmar till där inne, men det är en lång bit kvar innan det är en glänsande diamant av henne, vi får se vad som händer också, damen har en del humör som börjar visa sig nu, mer och mer. Men jag tror verkligen att hon skulle kunna bli riktigt bra tillslut. Har henne på onsdag också så funderar på att rida då.
 
Det Positiva: Känsla
Det Negativa: Snor
 
Feeling inside

Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0