Värme-Kendo

Kendokvot uppfylld även denna vecka. Mycket nöjd med mig själv!
 
Varmt var det i dojon idag. Redan efter uppvärmningen var jag genomsvettig, tur att vi fick vattenpaus. Sedan ägnade vi en dryg halvtimme åt stora Men. Ibland gäller det att nöta, nyttigt. Försökte koncentrera mig på vad jag höll på med och ibland kändes det som om jag hade lite koll i allafall. Sedan att jag inte får någon riktigt känsla för mitt attacksteg är ju en annan femma.
 
Efter ytterligare en vattenpaus så blev det kirikachi för hela slanten. Det kändes rätt så bra, körde i tregrupper och jag orkade ganska mycket mer än vad jag trodde. Tränade lite på att hålla i kiaiet. På slutet körde vi korta ji-geikos. Det blev lite blandat, ibland bra, ibland inte. Viljan börjar återfinna sig i allafall vilket är en lättnad. Jag vill träna, jag vill träffa alla människor i dojon och jag hoppas att viljan håller i sig över sommaren och in i höstmörkret.
 
Sedan gick vi och köpte glass (eller, ja, blev bjudna på glass :)) och satte oss på torget och filosoferade lite. Nästan så att jag glömt hur det kändes att umgås med mina fina kendovänner.
 
Det Positiva: Glädje
Det Negativa: Ingen kondis att tala om
 
Joy takes us far.
 

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0