Torsdagsträning

Wuhu, lyckats uppfylla kendokvoten på minst ett pass i veckan. Go me! Nu ska jag hänga i hela sommaren också, kommer bli tufft, men ska nog gå, får peppa mig själv ordentligt så jag kommer iväg i allafall.
 
Höll i passet idag, körde lite kirikachi, tvåstegstekniker och så ji-geiko. Det gick okej, har inte full koll på vad jag håller på med. Hände en del underligheter, speciellt i ji-geikon mot Lollo, t.ex. åkte hennes shinai ner med spetsen i golvet stutsade upp och touchade min tsukiplatta och sedan tror jag hon högg Men också, minns inte riktigt, mycket märkligt i allafall.
 
Skönt att röra på sig var det, men varmt och svettigt. Ska försöka ta mig dit på tisdag också och sedan kliar det lite i kroppen efter att öva kata. Får se om jag får till det i nästa vecka. Annars har det inte blivit så mycket träning denna vecka, cyklat till stallet en gång, vilket totalt blir en mil, lite drygt. Planerar att cykla mins en gång till denna vecka och sedan hoppas jag på att kunna ut och promenera lite också och kanske göra lite styrkeövningar och stretcha eftersom jag känner av lite stelhet på diverse ställen.
 
Kul att träffa vännerna i allafall och att cykla hem i sommarkvällen på en cykel som dels rullar och som man inte är rädd för att inte få stopp på. Det var awsome, nu ska jag sova ordentligt i natt och vakna till en midsommarafton och allt vad det innebär.
 
Det Positiva: Träna
Det Negativa: Seghet
 
Follow me

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0