Mål 2013

Nytt år och nya möjligheter, förra året satte jag upp en hel del mål, varav det flesta har jag faktiskt klarat av att genomföra, nu är det dags att ställa in siktet mot lite nya.
 
Kendo/Träning/Hälsa

Fortsätta att hålla kendon på en rolig nivå, jag har inga måsten och ingen gradering att sikta på.
-Träna kendo som minimum en gång i veckan (fullt görbart)
-En dröm är att LBK lyckas få ihop ett lag och delta i SM nästa vinter (planerat)
-Bli bättre på att planera och hålla pass, samt sätta ord på min kendo.
 
I övrigt ska jag försöka komma igång med springningen igen och lite styrketräning en gång i veckan eftersom det hjälper mig i både kendon och ridningen (och för att jag gillar att känna mig stark och snabb).
 
Regelbundet gå på massage och följa de råd jag får där angående stretching och styrkeövningar.
 
Maxim

Det enda stora målet från förra året som inte uppnåddes var inkörningen. Den kommer fortsätta ligga på is som det ser ut nu. Jag känner att jag inte har tillräckligt med kunskap för att göra det själv och vill att han ska vara helt trygg i ridningen innan vi ger oss in på något nytt. Inkörningen är nu ett långsiktigt mål, det kan ske under nästa år eller om tio, vi har livet på oss.
-Jobba på trafiksäkerheten
-Lära oss skänkelvikningar i skritt och trav
-Börja nosa på skolorna
-Jobba med kommunikationen på marken
-Inhoppning (han är ytterst lite hoppad, så det ska vi ta tag i ordentligt i vår, förhoppningsvis med lite duktig hjälp under min resa).
-Ut och rida lite Clear Round-hoppningar
-Ut och rida Clear Round-dressyr på LC-nivå under våren.
-Kanske lyckas starta någon lokal tävling under sommaren/hösten i dressyr
-Testa på LB-program i slutet av hösten/början av vintern.
Framförallt ska vi har riktigt, riktigt roligt tillsammans.
 
Allmänt

Det kommer förmodligen (och förhoppningsvis) ske många förändringar i livet detta år. Johan kommer att ta examen någongång till hösten och då vi i princip växt ur vår lägenhet planerar vi att flytta någon gång nästa vinter, vart och hur får vi helt enkelt se, det beror lite på hur det känns med allt det andra just då. Men av det jag känt denna höst och delvis tidigare också är väl att vi kanske rör oss lite längre norrut, men vi får se, en del som talar imot det också.
 
Men, vi får ta det som det kommer, det absolut närmaste, som jag nästan kan ta på nu, är den stora resan. Jag ser sjukt mycket fram imot den och längtar något otroligt. Målet där är att våga och att ha så kul det bara går.
 
Sedan ska jag fortsätta lyssna på mig själv och säga ifrån, högt och tydligt om jag känner att något är fel, något som jag kanske inte riktigt lyckades uppfylla detta år. Och bli bättre på att planera vardagen så att vi kan prioritera varandra mer.
 
Over and Out
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0