Svett-Leffe

Tisdag, något bättre dag på jobbet, det vill säga hade jag inte halvpanik halva dagen för att min kollega (som kan allt) har semester de kommande fyra veckorna och jag är själv. Lyckades ta lite beslut och sparka igång instrumentet, bara det inte åskar allt för mycket i natt så det blir strömglinchar så ska det nog gå bra, det stänger nämligen av direkt om det är själv och strömmen försvinner en hundradels sekund och ingen hinner trycka igång kylning. Krävande är ordet.
 
Jag hann ta igen mig lite hemma innan cykeln styrdes mot dojon och kendoträning. Blev Lollo som höll i passet. Temat var lite 4kyu-gradering. Jag (inspirerad av Ruroni Kenshin) fokuserade ordedentligt i uppvärmningen och kände mig lite sådär lagom häftig. Sedan efter vattenpaus och rustnings påtagning tränade vi renzuki-tekniker. Det gick hyffsat bra, tänkte inte jättemycket, minns att en av kote-vändorna var ganska värdelös och en av kote-do rundorna kändes riktigt bra. Sedan körde vi lite kirikachi, med fouks på flyt och det gick hyffsat även om det var jobbigt såklart. Kirikachi är alltid jobbigt på ett eller annat sätt.
 
Efter ännu en vattenpaus, det var varmt idag, körde vi lite ji-geiko. Hyffsat nöjd, kunde fokusera en del, varierade mig ganska bra också, men fortfarande måste jag tänka mer framåt och ta mer intiativ. Den mot Lollo är jag nöjd med halva ungefär, sedan, typ sista attacken så bara dog jag, jag måste verkligen tro på mina attacker hela tiden.
 
Lite stretching efteråt, vilket var välbehövligt. Känner nu av båda sidorna när jag stretchar kring höften, vilket är så där kul, inget som möärks speciellt i det vardagliga livet, men när man väl börjar sträcka och tänja kommer skadorna upp igen. Dags att boka in en tid med massören igen. 
 
Det Positiva: Svetten rinner
Det Negativa: Stelhet
 
See everything

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0