Vilsen kotte

Efter lilla äventyret och ett litet mellanmål styrde jag kosan mot stallet. Först hade jag lite otur och såg att den väg jag tänkte rida nog inte var så smart, en skördetröska som åker på åkern precis predvid vägen är vi inte riktigt redo att tackla. Sedan hade jag tur och tjejen som har Maxims fjod-hagkompis dök upp och skulle rida, så vi red ut tillsammans hela varvet runt vallen. Maxim skötte sig mest exemplariskt, även om han gärna ville äta av det långa gräset.
 
Vi skrittade ungefär halva varvet, längs med lilla asfaltsvägen, stora vägen och förbi husen som ligger i ena hörnet. Sedan så travade vi en lång sträcka också, bra för konditionen, underlage var helt okej, jättebra där de slagit och ganska bra där det fortfarande var långt gräs. Blev lite halare på sidan mot ån, men där skrittade vi mest. Maxim fick gå först mycket och verkade ta sin uppgift på största allvar. Bra att han är modig.
 
När vi kom hem hittade vi en igelkott som förvirrat sig in i stallet. Efter lite om och men lyckades vi rädda den ut till gröngräset igen.
 

Kotte i hink

Kotte i frihet!

Mycket nöjd med dagen, hoppas nu han är på bra humör imorgon på bruksträningen, men det ska nog gå bra. 
 
Det Positiva: Glad häst
Det Negativa: Nojiga matte
 
One step forward

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0