Teknik och grederingstankar

Hade planerat ett litet kendopass idag eftersom jag inte visste om någon skulle dyka upp, men där var Anders så han höll istället, inte mig imot.
 
Först delen av passet var det mycket fokus på teknik, på hållning och på att slappna av. Han tryckte mycket på hållningen, så det blev så att fokus låg mer på den. Inbillade mig att teknikerna fungerade alldeles utmärkt idag. Kände mig nästan lite snabb när vi körde kote-Men. Vi gjorde lite olika övningar, Kote-Men, små Men, Kote-suriagi-Men, avslutade med kakarigeiko innan vattenpausen.
 
Sedan var det dags för ji-geiko, jag är väl rätt så nöjd med de två första jag körde. Hade kunnat vara lite bättre, attackerat lite mer och varit mer på. De två sista ji-geikosarna var inte speciellt bra från min sida. Den mot Lollo kunde definitivt varit bättre, men jag började bli trött och hjärnan ville inte ställa om till ji-geiko-mode efter allt teknikfokus. Så jag tappade det mesta och det kändes som om armarna skulle ramla av. Den sista körde jag mot Anders, minns knappt något, bra var det då inte. Han upptäckte dessutom att innan jag gör en attack gungar jag med shinaien och dippar spetsen så att jag öppnar Kote (ett par välriktade Kotehugg gör att man lär sig läxan rätt så snabbt. Detta måste jag verkligen åtgärda, ska vara fullt fokus nästa ji-geiko jag kör.
 
Efter stetchingen körde jag och Lollo igenom katorna i båda rollerna. Det kändes bra (bortsett från att jag gjorde ett attacksteg i 6:an), vi höll oss faktiskt ganska så i mitten och driftade inte så mycket (hade sett ut riktmärken som vi skulle hålla oss till när vi gick in och backade). Men just nu så får vi väl se om jag ens tar mig till katan. Jag har anmält mig idag i allafall och det känns okej. Även om jag har lite ont i magen.
 
Det Positiva: Låta kroppen jobba
Det Negativa: Ställa huvudet i vägen för kroppen
 
There's no place I can be Since I've found Serenity

Over and Outken
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0