Ajaj, blä blä

Jobbig dag idag, fick ändra om i alla mina planer i princip. Hela dagen har jag gått och haft jäkligt ont i nacken, eller rättare sagt i musklerna på ena sidan om nacken/halsen. Vet inte vad det kom ifrån, om jag översträckte på träningen i torsdags när jag fick in en shinai innanför Men eller om det är något annat. Hur som helst, kände lite igår, men i dag var det värre. Stundtals har jag inte kunnat vicka huvudet åt ena hållet alls. Lite bättre nu när jag har försökt mjuka upp musklerna, men en varm dusch innan sovdags är nog ett måste.

Alltså ingen ridning idag, Maxim hade ju vilodag och nu fick M det också, tog in henne och borstade samt tvättade hennes karleder då hon har mugg som vi försöker stoppa. Maxim fick lite borstning i hagen och sedan flytta hage, halva hagen är i och för sig sjö efter allt regn de senaste dagarna, ån har svämmat över sina brädder och är mer som en liten flod, men jag tror att han ska trivas, när hans hagkompis åker på meeting i helgen så har han de andra hästarna bredvid sig också, får se om vi ska släppa ihop dem eller något kanske.

Efter stallet var tanken att jag skulle springa i Rydsskogen och eftersom vi skickat ut på mailinglistan att vi springer på tisdagar kl 18 så kände jag att jag skulle vara där eftersom Lollo har semester. Dock ingen som dök upp så istället powerwalkade jag tre kilometer och försökte mjuka upp nacken under tiden, det gick hyffsat. Annars har kvällen ängats åt filmtittande, John Carter, mycket bra!

Ska försöka sova ordentligt i natt, men det är svårt att somna på kvällarna. Johan har lämnat Kina och är i Nepal, så ett litet steg närmare hemåt, med det är fortfarande en lång tid kvar.

Det Positiva: Choklad
Det Negativa: Ont

You are my sunshine

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0