Kendo within

Det var längesedan jag var så taggad på kendo som jag var igår, längtan i kroppen och i huvudet. Förväntan över att det faktiskt skulle dyka upp lite folk, det blev Kallepass, för första gången för mig på jag vet inte hur länge. Och en hel del folk i Dojon också. Fokuset höll jag hyffsat bra också, men kroppen är verkligen inte på topp, anfådd för nästan inget, orkar 1,5-2 ji-geikos och sedan är fokuset och orken slut.
 
Vi körde i allafall kalleuppvärmning i god stil, lite teknikträning, stora Men, stora Do och små kote-Men. Körde mot Kalle på Do, han tyckte att hugget kommer lite från sidan, men ville ogärna att jag skulle ändra ändå eftersom han ville ha samma fart och kraft i hugget, men jag ska försöka justera för mig själv och våga vara rakare. Har inte så mycket att säga om ji-geikosarna, som sagt tidigare fokus föll isär och orken höll inte, teknikerna som jag nu gjorde var det nog inget större fel på.
 
Sedan fick vi köra lite kata 1-3 också eftersom det snart vankas gradering. Efter lite stretching så hade vi tränarmöte, trevligt (fast vi missade bastun buhu) och välbehövligt. Nu är terminen lite planerad i allafall. Vi har också satt lite personliga mål som vi ska ha under året.
 
Det blev en sen kväll, men med viljan kommer lite extra ork helt enkelt.
 
Det Positiva: Kendomänniskor
Det Negativa: Splittrad
 
Having fun

Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0