Min första match SKO 2011

Okej, försöker bota lite kendoabstinens med en film idag tänkte jag. Dagen började toppen, sedan blev det botten, men kämpandes i uppfärsbacke med en timmes övertid, slutade jag nog på plus ändå. Maxim fick lite gos och sedan vilodag, regn och blåst och allmänt mörker gjorde att det kändes bäst.

Någon träningen blev det inte, lusten finns i huvudet, men kroppen säger nej, det kanske är dags att bli sjuk på riktigt nu. Men som sagt, min första match i b-klassen.



Det är både svårare och lättare att möta någon man kört med en del tycker jag. På sätt och vis vet man ju har det brukar köra och hur de brukar reagera. Men samtidigt vet de det samma om dig. Och för mig är det farligt, just för att jag gärna fastnar i mönster och sådant är dåligt, vilken man än tävlar mot. Och denna match, jag vet vad jag själv är bra på, vilket är Kote (och någon dag ibland, Do) och jag vet hur jag ska hugga det på henne.

När jag studerar min kendo lite närmare så är jag nöjd med att fusksteget inte syns på de flesta attacksteg, dock smyger det sig in då och då. Sedan så tycker jag att jag borde ha lite bättre hållning, något jag får börja arbeta igen med på träningarna. Shinaien guppar lite väl upp och ner när vi står i kamai också, kan jag tycka, den är lite hög stundtals också kan jag tycka. Men uppenbarligen kan jag ta poäng ändå och det är ju bra.

Vi tar en match i taget känner jag, ska försöka sova tidigt idag också.

Det Positiva: Minnen
Det Negativa: Ingen träning

Sucks to be me

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0