Match i poolspel

Hmm, undrar om det här är den första poolmatchen i b-klassen? Och den jag visade förut var den andra? Strunt samma, det är en poolmatch från b-klassen på SKO 2011 i allafall.



Det jag är mest nöjd med i denna match är att jag tog en poäng, en Do-poäng! Jag älskar Do! Mest missnöjd är jag nog över att jag inte lyckas behålla ledningen. Men det är lite som om luften går ur mig när jag tar poäng. Eller så var det så att han inte var riktigt vaken innan och plötsligt inser att han ligger under och börjar köra bättre. Jag vet inte, lite tråkigt var det i allafall.

Kom tvåa i poolen och min utslagsmatch verkar inte ha fastnat på film, den förlorade jag i allafall mot han som sedan tog silver. Och det är samma där, jag är lite besviken, för det kändes inte så svårt, det kändes inte som om han var superduper mycket bättre än mig, jag borde ha kämpat lite mer. Men, men, mina poäng är jag nöjd med i allafall.

Mycket viftander med shinaen är det även i denna match och tycker att jag är lite framåtlutad och när jag kollar lite noggrannare på träffarna så hamnar de väldigt långt in på shinaien. Fastnar ganska mycket inne i varandra också. Så avstånd, avstånd och åter avstånd måste jag jobba på och gå förbi!

Det Positiva: Do
Det Negativa: Avstånd

Fly like the wind


Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0