Kendoförberedelser

Shaierna är nyspända och allting är packat, hela en och en halv timme innan jag måste bege mig från lägenheten, Johan har inte smittat av sig helt på mig i allafall, innan vi åkte till London började jag packa en timme innan jag var tvungen att ta mig till bussen. För längre resor så brukar jag faktiskt fortfarande vara duktig, men ju mer man reser och ju fler liknande resor man gör desto snabbare och lättare packar man. Nu börjar jag få rutin på kendoresor och då blir det inte så betungande att packa som det en gång var.



Nu vet jag inte om den bästa uppladdningen för en helg med kendo är ungefär fyra timmars sömn efter att ha jobbat en hel natt med massor av strul. Dock känner jag att det är en bra helg att lämna Linköping. Det är en väldigt bra helg att vara i Linköping också om man vill vara med på SOF (Studentorkesterfestivalen) som går av stapeln, men för mig räckte det ganska väl att spana på folket som dansade loss utomhus när jag själv promenerade omkring på jobbet. Lite kände jag suget efter att dansa, men det överkomms ganska snabbt. Och ska man inte vara med utan vill göra andra saker av sin helg så är det en god idé att lämnma stan. Speciellt som man har grannar som är studenter och förmodligen kommer att festa dygnet runt och spela hög musik så man ändå inte kan sova.

Har massor med inlägg jag velat göra under veckan, ska se om jag orkar engagera mig och skriva lite innan jag åker och slänga upp.

Det Positiva: Färdig
Det Negativa: Hungrig och sömnig

Dance while you still have feet

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0