Kendoveckan

Jag har faktiskt tränat kendo i veckan som var också. Men, jag har inte varit på humör att analysera den. Dessutom var det inte en vecka som fokuserade på min egen kendo heller.

I tisdags hade vi graderingsträning för de som skulle gradera 3kyu och 4kyu, vi gick igenom alla momenten, Dai ichi kihon och stora tekniker. Och Kirikachi såklart, det flöt på rätt så bra tyckte jag.

Igår var det så dags för graderingen. Led lite med dem eftersom de flesta var ganska nervösa också, tyvärr blir det ju inte bättre med tiden heller. I allafall så fick jag hålla i uppvärmningen och även var med på Dai ichi kihon eftersom det var ojämna par. Sedan så var jag mottagare för dem som graderade 4kyu. Försökte överföra något sorts lugn till dem, men de var ändå så nervösa, vilket i efterhand får mig att minnas min egen 4kyu gradering och hur nervös jag själv var. Efter att 4kyu var klara så fick 3kyu visa sina tekniker mot James och sedan blev det paus och domaröverläggning. Alla klarade sig och så hade vi keiko efteråt!

Det var varmt i Dojon och jag var ganska matt, den sista mot Lollo orkade jag inte så mycket i. Annars så gick det ganska bra. Den mot Kalle var rätt så kul, mest för att jag verkligen ville slå honom i huvudet. På sistone har jag ju varit ganska likgiltig, men icke denna gång. Det lyckades inte så bra, men bara känslan av att jag ville ska jag ta med mig.

Efteråt blev det massa prat, bastu och ännu mera prat. Det var mycket kul och sedan somnade jag som en stock när jag kom hem och sov ungefär 12 timmar. Känner mig lite sådär idag, men ska vila och sova ordentligt även i natt så ska jag nog orka mig igenom denna vecka också, snart kan man på allvar räkna ner nätterna som är kvar att jobba.

Det Positiva: Vilja
Det Negativa: Ork

If I could turn back time

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0