Mardrömmar

Dagens planer var att ta sig upp innan tre och sedan ge sig iväg på shoppingtur. Planen gick rätt så rejält i stöpet, men nu är jag uppe och färdig med frukosten,, funderar på om jag ändå ska ta mig iväg en sväng, jag behöver nät till mina mutantsmultron och även något som sockerärtorna kan klättra på. Plus att det är monster-rea på Hööks.

Iallafall var det något helt annat jag tänkte skriva om. I "natt" hade jag konstiga drömma igen. Detta har hänt två nätter i rad nu. Förra natten var det dykdrömmar. Jag var på Smögen och skulle dyka och när jag kommer ner under utan och precis ska börja simma kommer det en jättestor mal imot mig, jag tror de heter mal i allafall, fisk med strånkar vid mungiporna som mustacher. Den var stor och såg otäck ut, men den var ju ensam så jag blev inte rädd. Sedan kommer det plötsligt jättemånga imot mig, de bryr sig inte om mig utan bara simmar rätt på fast jag är där, så jag får panik och simmar upp till ytan. Drömmen fortsatte ett tag till med panikartad känsla innan jag vaknade. Vad betyder det här, ska jag åka och dyka i sommar eller inte, kanske blir jag uppäten av jättefiskar.


Jättefiskar under ytan?

Denna natt var drömmen en helt annan, fortfarande med samma resultat panikkänsla. Kendogradering! Jag ska göra mig i ordning, först så hittar jag inte min shinai och när den hittas är den ihoptejpad av någon anledning och jag får sitta och pilla loss tejp, medan en av domarna kommer fram och säger att sådär kan en shinai minsann inte se ut. Sedan var min rustning också borta, springer runt och letar även efter den, får hjälp av en vän som hittar en rustning med mitt namn på, men det är liksom inte min ändå, så jag skriker lite på henne, men beslutar mig för att använda rustningen ändå. Domarna har redan sagt till att vi skulle vara redo för länge sedan. När jag ska gå ner för att ta på mig rustningen så kommer jag på att jag varken har Gi eller Hakama på mig, de är också spårlöst försvunna. Så ser jag att domarna har plcokat undan och gått därifrån, ingen gradering för Matilda. Då vaknade jag i allafalll. Redan nervös inför oktober eller vad? Behöver jag ha bättre koll på mina grejer? Måste nog köpa den där bogubagen där allt får plats innan SKO...

Det Positiva: Funderingar
Det Negativa: Mardrömmar

Changes are coming...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0