New!

Matilda är väldigt glad att hon släpade sig iväg till träningen idag, för nu har hon en ny shinai i sin ägo!


Nya skönheten!

Idag så var det önskningar om vad man ville göra. Så först blev det karor, ett till tre, kändes ganska bra tillslut, men ska tänka på stegen, framförallt bakåt som ibland blir för stora eller för små. I trean så ska man också blocka framåt och inte från sidan.

Sedan blev det på med rustning och så fick vi köra lite kirikachi, vilket jag verkligen behöver. Vad jag fick som kommentar var att jag måste tänka på fotarbetet. Mina fötter korsar nästan varandra eller är i allafall parallella både när jag går bakåt och framåt.Det kändes lite bättre när jag tog det lite långsammare, men ska försöka att nöta lite mer, bara två veckor till gradering nu...

Vi körde sedan lite kakarigeiko i tregrupper för att få upp tempot och sedan ganska korta ji-geiko. Är ganska nöjd överlag, kände mig inte speciellt trött så jag försökte röra mig mer, men jäklar vad svårt det är att attackera långt förbi med bra zanchin. Jag liksom dör när jag har träffat och vill vända mig om väldigt fort. Men jag tänker i allafall mer på det nu och det är ju första steget till förändring. Fick ingen aha-känsla idag, men jag kände mig aldrig direkt usel heller. Helt godkänt med andra ord.

Efteråt blev det en kort stund i bastun, men eftersom jag har date med Johan ikväll så blev det till att ducha och cykla hem. Ska nog försöka få i mig lite mellanmål när han kommer från jobbet och sedan ha lite mini-myskväll.

För övrigt har jag börjat på säsong 4 av Star Trek Voyager! Snart halvvägs med andra ord och då blir det till att bestämma om det blir Next Generation eller Deep Space Nine som blir näst i tur.

Det Positiva: Träning
Det Negativa: Träningsvärk

Ljuset skiner genom molen...


Over and Out

Kommentarer
Postat av: Caroline

Next Generation! DSN är ju bara en ripoff på Babylon 5. Som jag för övrigt borde se klart någon gång...

2011-01-20 @ 11:02:42
URL: http://www.kendoka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0