Grund

Jag lyckades få iväg mig själv till träningen igår. Veckan har börjat bra, först premiär för första springturen i Rydsskogen som gick bättre än vad jag trodde, efter ungefär 1,5 km kom jag ihåg hur man skulle andas och nu kendoträning igår. Det lutar dock åt att det inte blir någon träning alls på torsdag istället, dels ska ju datorn komma, men sedan är det hög tid att boka Londonhotell också och resten av veckans kvällar är uppbpkade av annat. Det börjar dra ihop sig nu, jag hoppas på fint väder så att vi kan vandra i parker och ha det allmänt mysigt.

Foten kände jag inte så jättemycket av i allafall, det gick att stå ut med. Vi började med ganska ordentlig uppvärmning och mycket huggteknik utan rustning. Som vanligt var jag inte helt nöjd med mig själv, jag spänner mig för mycket och då blir det inte bra. Några attacksteg kändes ganska okej i allafall.

Vi fick ta på oss full rustning sedan och fortsätta med grunder. Stora Men, Kirikachi, som kändes rätt så bra och så fick de även testa på små Men för första gången. Sedan körde vi även en form av kakarigeiko, men långsamt, över hela salen och med stora tekniker. Rustningsdelen av träningen kändes mycket bättre än grunden i början, så det är bara att kämpa vidare med det och med att hålla avstånden.

Det Positiva: Träna
Det Negativa: Tankar

Dream on

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0